Morgonträning

Ett helt okej armpass följt av 15 min kondition blev morgonpasset idag. Nu ska jag sticka iväg till jobbet!

Ha en fin dag.


Bläääää

Ligger i sängen (halvvaken).. Har sovit riktigt dåligt inatt, kunde först inte somna förrän halv två.. Sen har jag vaknat flera gånger på natten. Hatar när det blir så :/
Men det är bara att ta sig i kragen och gå upp ur sängen och sticka till gymmet och köra ett armpass.


Värd det

Sitter och klunkar i mig vatten efter att ha svettats så mycket idag.. Om jag inte dricker ikapp så kommer jag känna mig yr imorgon. Har även 2 rutor 70 % choklad som jag njuter av.
Blir sängen tidigt idag, då klockan ställs på 7.00 imorgon, morgonträning väntas.

Natti & kram på er allihop.


Andra passet CHECK

Kände att jag behövde få ur mig lite negativ energi. Så stack ner och började med 10 min rodd. Sen blev det 40 min intervaller vilket blev 8 km. Svetten rann och jag var helt slutkörd efteråt.
Men gick in till styrkelokalen ändå och körde bröst. Fick hjälp och tips med lite nya bröstövningar av en kompis, det tackar jag för. Blir alltid lite roligare med lite nytt och även bra med tips så man gör rätt från början!

Nu ska jag slänga mig i duschen, sen blir det middag och bara ta det lugnt hela kvällen.

Nu känns det riktigt jäkla bra i kroppen.


GREY

Köpte en sportbh och ett träningslinne på HM idag. Riktigt sköna båda två, är nära på att dra ner till gymmet om en timme och inviga dem. Hehe får se!


Ben

Det blev ett rejält benpass idag.
Började med 10 min intervaller, sen gick vi in och pumpade slut på våra ben. Ojoj! Avslutade med 10 min mage sen var vi trötta!!!

Var sen och lunchade på snuggles, blev en kycklingsallad med pestopasta, mums!


Rise and shine

Ska snart gå upp och klä på mig träningskläderna, sen ska jag och julia kötta ett härligt benpass tillsammans. Ska bli underbart att träna tillsammans idag! :)
Bli nog lunch sen och kanske inom några affärer på stan efter träningen. Ha en bra tisdag & glöm inte att det är okej att ha mål och drömmar i livet.
Blir så mycket roligare att försöka kämpa då!

( En ny övning jag tänkte vi skulle testa idag som jag hittade på instagram igår)


Hard work pays off

En bit på vägen! Så mycket bättre man mår, men jag har en lång väg kvar att vandra innan jag når mitt mål!


SVETTIGT

Var taggad till tusen idag på att träna och jag fick ut varenda liten cell av energi på passet.
Körde axlar och rygg idag. Har aldrig någonsin känt av så mycket i axlarna förut, riktigt jävla bra pass!
Efteråt körde jag superset mage i 15 min & planka.
Sen ställde jag mig på trampmaskinen, på med dunkande musik, sen köttade jag i 45 min. Avslutade med 1 km sprint på löpbandet efteråt.
Herrejisses, snacka om att det kändes som att jag svävade på rosa fluffiga moln. Så jävla nöjd nu efteråt!


Laddar

I förmiddags var jag och älsklingen och klippte oss. Jag klippte mitt hår tunnare och Adam fick äntligen fram sin frisyr igen. Mycket nöjda!
Nu ligger jag bara och tar det lite lugnt, precis ätit en liten lunch och ska nog snart ner till gymmet och träna lite. Axlar och rygg står på schemat idag, är rätt så laddad för det faktiskt.

Ha det så bra sålänge'

Ps. Fick hem dessa tröjorna, 200 kr hamnade det på. Ändå rätt bra pris, love REA. Den med siffrorna ska jag lätt ha som träningströja. Ds.


Shit pommes

Ojojojoj vilket jäkla bra pass vi fick till idag!!!
Körde triceps först, sen avslutade med biceps. Efteråt tänkte vi först bara köra på trampmaskinen men vi bestämde oss för att köra intervaller på löpbandet istället. 1 min Max, 1 min joggning. Jag körde 20 min och gick sen över och köttade intervaller på trampmaskinen i 10 min. Julia körde intervaller på löpbandet i 30 min. Efteråt kunde jag knappt få luft och var helt sluuuut. Vi båda var sjukt nöjda över dagens pass och jag kan säga att jag FORTFARANDE eftersvettas nu 3 timmar senare! Haha...
Over and out.


Världens bästa vän

Detta är min bästa vän, en vän jag har haft i 14 år. Vi stöttar varandra i vått och torrt, idag ska vi kötta ännu ett grymt pass tillsammans. Fan vad jag älskar denna tjejen! Truefriendshiplastforever
<3


Glader

Gick precis in och kollade statistiken, blev så förvånad att jag hade så många unika besökare! Vad roligt och sen är bara att kommentera om ni undrar något eller har någon synpunkt.
Sköt om er & godnattkramar.
 

Mys

Sitter just nu på balkongen, har lite ost och kex framför mig. Är så skönt att vara ledig några dagar nu framöver, jag ska utnyttja varje timme till MAX.
Kram på er.


Hey

Stack ner och körde ett snabbt bröstpass med inslag av lite magövningar på slutet.

Nu ska jag bara äta och sen ta det lugnt hela kvällen! NICE


Brafredag

Vilken bra dag!
Började morgonen med frukost med mitt hjärta, sen stack han hem och jag stack till gymmet och var med om det bästa benpasset jag har kört. Ökade till 50 kg i knäböj utan att det ens var såååå mycket jobbigare, kul när man kan öka i vikten! :)
Sen har jag legat på stranden hela dagen med två av mina fina vänner! Love IT!
Funderar på att sticka ner en vända till och köra bröst/mage.. Har inte kört det på hela veckan + att gymmet är stängt imorgon(vilket suger)..


DONE

Vilket bra pass jag fick till idag!
Dessa övningar körde jag idag:
Latsdrag fram
Latsdrag bak
Axelpress
Raka armar med medicinboll
Pushups med stång
Hantellyft sida
Pressmaskin bak
Enarms rodd
Magövningar/Planka
Sen avslutade jag med 20 min trampmaskin.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det lunch och sedan cykla iväg till jobbet'

Magmusklerna börjar vääääldigt sakta med säkert synas lite grann iallafall. JIPPI


DO IT

Morgonträning.
Dags att kötta rygg och axlar!!!


Delux

Mums. Frukttallrik med persika, banan, vindrutor och melon.


Halloj!

Har vari riktigt seg i huvudet hela dagen på jobbet idag, men bestämde mig ändå för att sticka till gymmet! Blev ett rätt så bra armpass följt av 50 min trampmaskin, sen fick det räcka då jag blev yr och svimfärdig.. Har nog lågt blodtryck eller något. Menmen nu sitter jag och äter myyyycket maud, kycklinggryta med ris och grönsaker + två knäckemackor. Måste ladda på med energi till musklerna! :)

Take care!


God förmiddag

Var på gymmet imorse, körde ett j*vligt tufft benpass! Mycket fokus på framsida/baksida lår och rumpa. Efteråt blev det 10 min superset mage. Behövdes ingen kondition idag, var helt slut efteråt. Sen brukar jag inte köra kondition efter ett benpass, då det känns som att jag bryter ner musklerna om jag kör kondis efteråt.

Nu sitter jag och äter lunch, sen ska jag cykla iväg till la jobb.

Kramisar.


Kämpa för det du vill & älskar

Godkväll, 10 månader har gått sen jag för första gången i mitt liv lyfte en hantel och tränade på gym, även första gången då jag fick träningsvärk i muskler jag inte trodde fanns.

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle få upp intresset för styrketräning, det hade jag aldrig tippat på för 10 månader sen.
Men lika mycket (om inte mer) som jag älskade simningen i 13 år så älskar jag gymmet & styrketräningen.
Det är något som får mig att släppa alla känslor, alla måsten och krav runt omkring mig. Jag får vara för mig själv, med dunkande musik i öronen och i en helt annan värld.
Detta har hjälpt mig på alla sätt och vis, när jag har varit stressad över något så har jag gått och tränat, när jag har varit på dåligt humör, så har jag stuckit ner och pumpat ut musklerna. Efteråt har jag alltid haft den obeskrivliga känslan, känslan som är så underbar att ha.

Jag vet inte vart jag vill med min styrketräningen, just nu gör jag det för jag älskar det. Lär mig något nytt varje dag vad som gäller träning. Jag blir inspirerad varje dag av olika människor och jag blir bara mer och mer taggad och motiverad till att träna.

& ja gott folk, jag vill bli ännu mer vältränad, jag vill ha väldigt synliga muskler. Det är något JAG vill, något jag kämpar efter och något jag tycker är snyggt, så är det bara.

Over and out'


Ledig & härlig dag

Åh vilken underbar dag!
Började klockan 11.00 på stranden med härligt sällskap, när klockan slog 16.00 befann sig både jag och julia på Friskis och körde ett styrkepass tillsammans.. Vi var ganska slitna efter en heldag på stranden!
Nu sitter jag på min systers balkong, precis ätit god middag och äter lite ost, kex & jordgubbar.. Mums!
Ha en fin kväll.


Söndag

Körde ett stenhårt armpass med julia, triceps och biceps sen lite kondition på slutet!
Riktigt härligt, nu sitter vi ute, har precis ätit grillat med massor av olika tillbehör. Göött!


Lyxar till det

Sitter just nu och väntar på att min ceasarsallad ska bli klar på jakten, sen ska jag tillbaka igen till jobbet!
Jobb till 17.00 sen direkt och träna med finaste bästis!


Powerwalk/powertalk

Blev en runda med fina Hedda precis, snackade oss igenom hela rundan så det gick väldigt snabbt!
Tycker att det är väldigt skönt att röra sig i någon form innan middagen! :)


Jobb, jobb, jobb

Har jobbat hela dagen idag, nyss hemkommen!
Precis ätit en äggsmörgås för att stilla hungern! Sitter och funderar på ifall jag ska ut och pw:a en runda i denna värmen eller om jag ska vila idag, dagens ilandsproblem!
Imorgon är det också jobb heeeeela dagen, sen blir det till gymmet kl 17 och köra ett hårt armpass med bästa Julia!

Ha en bra helg & sköt om er!


F r u k t

Har varit extra sugen på något två dagar i rad men har stått emot alla frestelser som finns här hemma.. Kroppen skriker efter socker och godis(för att jag åt något gottit varje dag innan) men hjärnan säger NEJ.
Blev lite bär nu på kvällskvisten. Snart kommer världens bästa kille hit!


Maud

Lax och torskgryta med ris och blomkål! Det sitter fint!


5/5

OMG! Fick till ett riktigt bra benpass idag, köttade massor av olika övningar i 1 timme och 40 min! Kom även fram en väldigt trevlig man som berömde mina benövningar och undrade om jag gick på crossfit, hade lätt velat prova det!

Känns riktigt jäkla bra i kroppen, har aldrig någonsin känt en sån här motivation och vilja.. YES!
Musklerna i benen börjar även träda fram! Äääääntligen resultat, fast jag är långt ifrån mitt mål, bara att kämpa vidare!

Ha en skön fredag, take care!


Sol

Gårdagen bjöds på jobb sen äta på matmarknaden med la familia. Stack sedan och mötte Esmeralda och gick en runda på 7.7 km, rätt okej kl 10 en torsdag! Blev sedan jordgubbar och te på balkongen till klockan var 12 då hon stack hem.

Idag ligger jag ute i solen (ledig) laddar upp för ett köttigt benpass i eftermiddag! :)


The food

Riktigt gott med örtsås till fisk!
5/5 fiskar


Torsdag

8.30 var jag på gymmet idag, inte sååååå taggad för ett axlar o rygg pass men tänkte att jag skulle försöka ändå.. När jag hade kärt hälften av övningarna så kändes det faktiskt rätt bra ändå.
Sen komma fina Louise och gjorde mig sällskap på resterande övningar, vi pushade varandra och fick till ett riktigt bra pass. Avslutade med 10 min mage sen 20 min trampmaskin. I med en protwinshake sen var passet klart för idag!
Nu sitter jag och äter lax burgare med kokta grönsaker! Ska snart iväg till jobbet! :)
Hoppas ni får en härlig dag i solen ni som är lediga!


Sista målet

Kände mig sugen på något gott efter maten, så blev lite yoghurt med frysta hallon. Mums!


Home sweet home

Halloj!
Blev ett mördarpass för både triceps / biceps med bästis idag!
Började med 3 km pw följt av 2 km löpning. Sen köttade vi först triceps sen biceps! Avslutade sen hela passet med 25 min på trampmaskinen... Behöver nog inte säga att jag var helt energilös efteråt! Men det är EXAKT så det ska kännas!

Nu sitter jag här med pasta/kyckling sallad & det smakar vääääldigt gottit! Mina muskler ska växa!

Ha en fin kväll! :)


Lunch

Sitter nu och äter lunch, namnam!
Sticker till jobbet om 30 min, sen vid fem ska jag träna med Julia. Blir ett köttigt armpass idag!


Lång dag

Oj! Dagen började 7.30 då jag mötte finaste bästis och gick en timmes PW, sen blev det snabba puckar att göra sig i ordning och sticka till jobbet!
Jobbade till 16.30 sen stack jag direkt till gymmet och körde ett stenhårt benpass (aj). Fick även sällskap av Hedda o Ebba på rump&mag övningarna!
Nu har jag precis ätit lite god fläskfilé och druckit proteinshaken(rätt god faktiskt).
Ska hoppa in i duschen nu sen iväg till min finaste pojkvän!
Ha en fin tisdags kväll! :)


Som ett barn på julafton

Nya saker från fitnessguru! Jiiippi!
Första gången jag provar proteinpulver, ska bli spännande och se hur det fungerar på mig! :)


FOOD

Precis kommit hem, blev 35 min på trampmaskinen och 2 km intensiv löpning, sen var all min energi slut! AWESOME!
Nu äter jag lunch blev fajitas kyckling med grönsaker, en enkel lunch och gooooood! (Moooogen avokado, går lika bra det med)


Gymmet

Står just nu och trampar på trampmaskinen. Har precis kört ett förjävla bra pass, rygg och axlar fick pumpa idag, magen fick också en omgång! Skönt!
Provade på lite nya övningar som jag har fått tips om från lite olika håll, de kändes kan jag lova! :)
Nä nu ska jag fortsätta kämpa! Baam.


Kvällsmys

Med me, myself and I.
Behövs ibland!


Bra söndagsträning

Stack till gymmet halv fyra, värmde upp sen blev det ett triceps/biceps pass, fick sällskap av Mimmi på biceps övningarna. Efteråt körde vi mage i 15 min, OJOJOJ vad det kändes!! Sen blev det även 35 min på trampmaskinen, ett riktigt bra pass!

Nu sitter jag här med min sallad som jag köpte från salladsbaren på Ica, mumsigt!
Skönt med en lugn kväll hemma idag!

Motivationen är på topp, bara att ladda om batterierna till ett grymt rygg/axlar pass imorgon!


Härliga, underbara söndag

Godmorgon!
Gick upp vid 9.30, stack och hankade bullar till frukosten.
Är mätt och belåten nu, ska ladda upp kroppen nu med en film sen blir det gym 15.30.
Bra söndag helt enkelt!


Intar sängen

Har precis kommit hem från Lund, där vi firade min fina farmor som fyller 80 år. Väldigt trevligt, god mat och en efterlängtad släkt!
Nu blir det sängen, ska sova ut imorgon.. Har inte gjort det på hela denna veckan.
SOV GOTT!


Morgonrunda CHECK

7.40 mötte jag min bästa vän utanför jysk och gick en morgonrunda tillsammans, landade på 11 km. Helt okej en lördag morgon när gymmet är stängt. Nu blir det dusch, en snabb frukost och sen cykla iväg till jobbet! :) Ha en fin lördag!


G'night

Grönt te innan läggdags, kommer sova gott inatt känner jag!
Upp 7.00 imorgon, tänkte slå till med en powerwalk till svarte och tillbaka innan jobb.
Natti!


Jag har viljan

Alla människor tränar utav olika anledningar, vissa tränar för att gå ner i vikt, andra tränar för att gå upp i vikt. Vissa människor vill bli snabbare, uthålligare, starkare eller så tränar vissa för att helt enkelt må bra. 
Jag tränar för att jag vill bli ännu mer vältränad, ännu starkare & den största anledningen till att jag tränar styrketräning är för att jag vill se reultat. 
Men jag tränar också för att jag vill uppnå den absolut bästa känslan som finns. Känslan då svetten rinner, musklerna skakar, när man känner att man har pumpat ut all energi i sin kropp. Det är den känslan jag försöker uppnå varje träningspass. Men det är klart att varje pass inte går helt perfekt, ibland är man inte pigg för fem öre och inte alls  vill träna. Men det är då man SKA släpa sig till gymmet, göra sitt bästa för att det lönar sig i slutändan. 
 
Men jag känner även att vissa i min ålder, framförallt tjejer. Tycker att jag "hetsar" för att jag tränar så som jag gör, men om något i livet får en att må riktigt bra och får en att vilja kämpa vidare till bättre resultat då tycker inte jag det är hets utan det är bara ett mål jag har. 
 
Alla kan jag göra val, om man vill ligga hemma och skippa träningen, fine gör det! Vill man ut och springa eller sticka till gymmet och lyfta lite vikter så gör man det. Det finns inget som är rätt och fel, bara man mår bra så spelar det ingen roll vad man gör. Jag har iallafall gjort mitt val att ta tillvara på träningen som förändrar min kropp till något jag vill. 
 
Med detta inlägget så hoppas jag att ni förstår anledningen till varför jag tränar styrketräning. 
Ps. Bilden högst upp är från när jag började träna på gymmet (ca 9 månader sen)
Bilden längst ner är från förra månaden. 
.
 Resultat får mig bara att bli ännu mer motiverad.

Håller kväll

Efter 8,5 h jobb så är jag nu hemma och avnjuter en grekisk sallad a'la Fia, med parmaskinka och hemmagjorda köttbullar, mums!
Börjar kännas i benen efter morgonens träning, ikväll blir det nog att hyra film och bara ta det lugnt.
Ha en fin fredagskväll!


Benpass

Var uppe med tuppen idag, struntade i powerwalken och stack istället till gymmet 07.20. Blev ett benpass på 45 min, såg ut följande:
10x3 squats - stång
15x3 djupa squats - kettlebells
8x3 enbens squats - kettlebells
10x3 spark i maskin / ben
15x3 vadpress
Avslutade sen med sidoplankan och vanlig planka. En väldigt bra pass på den korta tiden. Nu blir det en god frukost sen blir det att cykla iväg till jobbet!
Vi hörs!


Stämplar ut

En liten kvällsfika innan sängen.
Klockan är ställd på 6.15, powerwalk följt av ett benpass på gymmet står på schemat innan jobb.
 

This is ME


Lite så är jag

Halloj, första inlägget.
Jag är 18 år och har styrketränat i 10 månader, innan jag började på gymmet så har jag varit simmare i 13 år.
Har ett vääääldigt stort intresse av att lyfta vikter, tycker det är så kul och finns ingen bättre känsla än att veta att man kan förändra sin kropp själv med bra träning + kost/sömn.
Ha det fint, hörs snart igen!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0