Intensiv dag.

Det blev en bra lördag. Först jobbet där det var full rulle hela tiden. Sen direkt hemma, duscha, byta om och sen dra på personalmiddag. Väldigt trevligt och mycket trevligare människor :) 

Nu är jag hemma och kollar bara på tv med mammi. Mys. 




GOTTMOS

Då var dagens träning gjord. Vila igår så hade mycket energi idag! :-)
    Körde på ordentligt med knäböj, kickbacks, bencurl med inslag av bicepscurl och mage. Sen avslutade jag med lite teknikträning på knäböj med stången övanför huvudet med raka armar.(vet inte vad den sorten kallas!)
Men det var sjukt tufft, men det är bara att öva, öva och öva!

Jobb idag 12-16.20 sen hem snabbt, duscha, byta om och sen dra till personalmiddag. Kulkulkul!!



JIPPI

Vet ni vad??? Jag ska nog prova på crossfit nästa vecka! Såg idag att de har öppnat ett crossfitcenter i Ystad, blev sååå glad. Jag vill iallafall testa, haha kommer säkert bli fast i det. Tror det är sjukt kul men jobbigt! :-) 

Godnatt. 

Det där med rubriker

Haha hatar rubriker, vet aldrig vad man ska skriva... Menmen dagens pass flöt på väldigt bra, chinsen börjar sakta med säkert sitta. Marklyften på 50 kg satt också idag, bara att jag hade lite känning i halsen efter passet. NEJ jag har inte tid med något skit och mög i kroppen. Har en sån rolig helg framför mig. Blir jobb och personalmiddag/"julbord". Så nääää jag har inte tid för att bli sjuk. 

Ska ta mig en kopp varm choklad nu, hihi. 
Ha en mysig torsdag! :) 
Ps. Börjar vääääldigt sakta få bort lite fett runt magen, säkert bara jag som ser det. Haha. Aja. Glad blev jag!



BRING THE ACTION

Då var det dags för ett ryggpass + lite biceps. I'm lovin IT. Yippi framsida axel börjar ta form också. 




Malmööööö

Stack till Malmö själv och gick i affärer. Behövde verkligen det, blev ganska mycket nytt. Haha behöver jag nya kläder? NEJ. Vill jag har det? JA. Lite så tänker jag :-) 

Mmmmmmh, en cheeseburgare. 

TEMPO

Haha hade tempo så det räckte till 100 personer idag. Kan säga att jag sprang mellan "stationerna".. Hehe. Aja ett helt OK pass, tycker bara att det är alldeles för mycket folk på Friskis just nu.. Inte alls kul. Förresten klarade faktiskt 2 repetitioner av dips idag och 3 set. Wiiiihooo, jobbigt var det!!

Då var det dags.

Drar ner och ska pumpa slut på axlarna idag, ska bli riktigt skönt. Heyho LET'S GO! Ny tjocktröja från Nelly, skön!!



Förresten!

Tänkte att jag skulle sälja detta militärgröna träningslinne från Better bodies, det är riktigt snyggt & skönt. Men lite för kort för mig, storlek small. Har bara använt det en gång så tänkte ifall någon är intresserad så är det bara att lägga en kommentar. jag köpte det för 549 kr så tänkte kanske 150 kr för det. 




Kämpa på.

Har fortfarande motivationen uppe, har fortfarande samma vilja fast ännu större. Detta är så kul, börjar se saker som jag aldrig har sett innan. Små detaljer som jag lägger märke till, JIPPI.


Kycklingsallad.

Haha någon gillar kycklingsallad... JAG!


Gott.









Då var morgonpasset DONE. 6 km pw på bandet följt av stationsträning med Mimmi. Riktigt kul :-) Nu blir det duschen sen äta och sticka till jobb! Kramis.

Morgondags

Då var det dags för lite kondition denna morgonkvist. Rättttttt så trött men bara att göra! Hejåhå.


Biceps + lite ben.

Ett bra pass ikväll med Ted. Haha jag ville köra myyyyycket mer ben än vad vi gjorde. Körde dock slut på biceps. Ajajaj!

Blir ett ORDENTLIGT benpass om några dagar istället.

In i duschen, äta sen bara "take a chillpill".. Hehe.


Bendags.

Drar till gymmet. Haj.


Segis...

En seg Fia har precis ätit upp sin lunch på jobbet nu. Har lite mer än tre timmar kvar sen ska jag ta ut lite tankar och skit jag har i huvudet på gymmet ikväll. Ska bli skönt! :))

Hoppas er dag är bra osv... Haha.
Kram.


Hej fina tisdag.

Härligt väder ute, men sjuuukt kallt!! -2 grader, brrrrrrr...

Ska sticka till jobbet nu, hörs senare. Blir kvällspass ikväll vid 7-halv 8.

Kram på er.


Done.

Blev ett triceps/bröst pass med Ted nu ikväll. Kändes rätt mycket, ganska mör nu!! :) Skönt.

Nu är jag huuuuuungrig!
Kramis.


Räksallad.

Fixade ihop en räksallad till lunch, väldigt god! Mår fortfarande illa... Haha alltså..


CHECK

Bra morgon. 1 km löpning och 30 min intervaller på trampmaskin. Sara köttade lite mer än 6 km löpning, grymt! Sen körde vi lite mage i trxband och sen avslutade med 2x1min planka. Var riktigt jävla spyfärdig efter trampen, är det fortfarande!!
Blöööööö. Aja nu känns det gutt! Här nedan kommer övningen som vi kör i trxbanden, en repetition är en gång åt höger, en gång åt vänster och en gång rakt fram.


Go to the gym.


Hejaheja.

Kom igeeeeen Fia, wiiihoooo. Kötta!! Denna vecka är det strikt kost som gäller. Inget onödigt skit ska ner, mycket och bra mat sen en jävla bra inställning!


Här kommer klippet!

http://youtu.be/SuPLxQD4akQ
 
 
http://youtu.be/SuPLxQD4akQ
 
 
http://youtu.be/SuPLxQD4akQ

Rise and shine.

Godmorgon alla pigga.
Har en ledig dag framför mig, mmmmh så härligt! Ska snart upp och äta frukost, byta om till träningskläder sen sticka och köra måndagens första pass med sis. Blir kondition och kanske lite övningar i trxbanden. :-)

Förresten, förra veckan på jobbet fick vi se en video. Som jag gillar starkt, det är en av Nike's reklamer som handlar om motivation, att bara göra det. Man kan koppla klippet till sååå mycket man vill i livet. Jag länkar den här nedanför. Så om ni inte har något bättre för er. Se den :)


Hahahahhaha

Typ så jag känner nu.
Helt jäääääkla död i hela kroppen... Men vi tog oss igenom det och det gjorde vi väldigt bra!! :D Repet var sista övningen och jag kunde knappt dra mig upp, haha helt slut.

NEXT UP: Kyyyyyyylling och potatis.


Ladda upp med gröt.

Precis ätit havregrynsgröt, ska snart dra mig ner till gymmet. Ska bli skönt :-)

Dagens pass ser ut såhär:
10 min uppvärmning
Värma upp ryggen i chinsmaskin + axlar i stående axelpress.
*Superset: sving med kettlebell, armhävning stående i trx, hantelrodd i armhävningspos.
*Superset: Bicepscurl + biceps i cablecross
Benlyft+raka marklyft med hantel
Kickback i cablecross
Kickup i smithmaskin
10 min CARDIO
Mage i trx-band
5 min idiotmage
3* 1.15 min planka.
3*rep
Ev. 5 min maxrodd

Haha något att bita i, nu kör viiiiii!!


BTW

Är såååååå grymt taggad på att träna idag. Har ju haft vila i fredags och igår. Behövde min kropp och det bästa av allt var att jag faktiskt njöt av det! Fast nu är jag mer ääääään taggad på en bra veckas träning. YIIIHAAA.


One hour.

Slutar jobb om en timme, precis ätit upp resterna som blev kvar från salladen igår.
Blev en filmkväll, sen sängen tidigt. Haha vi båda somnade runt 11-halv 12 sen gick vi upp vid halv tio imorse. Stack sen till jobbet halv 11 :-)

Ikväll blir det ett rätt tufft pass, tror jag.. Haha jag som har skrivit det ju.
Tänkte lägga upp det innan jag sticker och tränar. Dela med mig av det goda :D


Maaaaud

Precis gjort klart kvällens middag. Blev kycklingsallad med hemmagjord guaccomole och fetaost :-) Sååååå god!

Väntar på att mitt hjärta ska komma, sen blir det filmmys.
Kram på er.


WORK

Precis ätit upp lunchen på jobbet, 2 timmar kvar av dagen återstår. Sen blir det en riktigt myskväll med min andra halva.
Behövs!

Gårdagen bjöd på jobb sen myskväll med några fina tjejer + McDonald, namnamnam.
Vilodag från träningen både igår och idag. Redan grymt taggad på morgondagenspass som jag och Jonathan ska köra. Jag har satt ihop det, spännande! Hehehe.

Nä dags att återgå till jobbet. Kramis på er, ha en skön helg!


Det är fritt fram.

Och ja ni får kommentera, ni får fråga, ni får tycka. Bara kul, känns lite roligare när man även får respons på det man skriver. Statistiken ökar och det är faktiskt kommentarerna som får en ännu mer motiverad till att fortsätta skiva i sin blogg.

/F.


Kvällstankar

Så ligger jag här i sängen igen. Klarvaken. 10000 tankar i huvudet.

Vad vill jag? Vad vill jag med mitt liv? Jag ska säga att jag står och velar heeeela tiden, har beslut som ska fattas i december. Jag vet inte än vad jag vill, känner mig feg, osäker och allt möjligt.

Sen börjar jag fundera på att jag vill upptäcka världen, jag vill åka utomlands och bara vara. Jag vill inte fastna i denna hålan, jag vill skapa minnen. Jag är 18 år, det är nu jag har chansen. Det är nu jag "ska" göra det jag alltid har drömt om. Men ändå är det något som säger stopp inom mig, något som gör så jag backar. Som håller tillbaka mig.

Jag har drömmar om att få inspirera människor. Om att få hjälpa människor till en sund livsstil, om att få jobba med människor.
Jag har även drömmar om mitt egna intresse i livet, träningen. Att utvecklas ännu mer. Att alltid ha chansen att få gå till mitt andra hem. Tänk vad många jag har lärt känna genom att börja träna styrketräning, många fantastiska människor som är så trevliga, stöttande och ger tips och idéer varje dag. Jag blir lugn när jag kommer innanför dörren till Friskis, jag känner mig trygg där och det är jag så himla glad över.

Åh... Jag vill bara att allt ska falla på plats och att jag ska kunna bestämma mig. Men först, får jag ta en dag i taget.

+ i kanten, börjar äntligen "forma" om mig, inte gå ner i vikt utan bara format om mig. Ska även sätta ihop ett litet striktare kostschema nästa vecka. Får se vad det blir av med det..:-)
Natti.


Kanonkul!!

Riktigt kul kvällspass, många som jag kände som var på gymmet. Ibland vill jag bara vara i min egna värld men hörlurarna i högsta hugg, men inte idag!
Så det var riktigt kul :-)
Började med lite raka marklyft, knäböj, utfallssteg, sving med kettlebell, sen lite ryggövningar, chins, latsdrag, repträning. Klarade fantami 5 gånger i repet! WIHOOOO :-) Sen lite mage i trxbanden + planka tills vi inte orkade mer. Haha var 4 stycket på rad som körde, svor och hade oss. KUUUUL!!


TAGGA OM.

Då var det snart dags att bege sig till Friskis igen. Dagens lunch blev en sallad från salladsbaren, går alltid ner!
Kör viiiii.


MÖRKT

Haha håret blev väääääldigt mörkt. Haha aja, blev inte missfärgat iallafall!!


Vilket jävla hue

Sitter här med hårfärgen i håret. HOPPAS nu det blir bra!!!

För en timme sen var jag precis klar med 7 km löpning, liiiiite svettig efteråt. Men oj så skönt!!!

Senare i eftermiddag blir det ett pass med Jonathan, roligt!
Sen ikväll blir det möte på jobbet :-)
Ha en fin torsdag./F


Gokväll onsdag

Blev ett segt pass idag, var där mer än två timmar. Men var seg och körde på 70% inte 100%. Anledning? Jo Fia har inte ätit tillräckligt för att klara två pass.

Aja fick till några bra övningar + planka och trx på slutet av passet.

Nu har jag precis ätit sen ska jag bara hålla kväll. KRAM PÅ ER.


Idag är jag gla'


Nu känns det bra!

Blev 7 km på bandet denna förmiddag, 4 km pw och 3 km löpning. Därefter två magövningar sen lite stretch.

Nu är jag hemma, ska bara duscha och byta om. Sen blir det lunchmys med två fina tjejer, leeeeedig dag. Härligt!!

Hörs senare. /F


På topp

En helt fantastisk kväll igår på Malmö arena och innan det blev det god mat på vapiano.

Nu ska jag sticka ner till gymmet och gå av min träningsvärk som jag har sen gårdagens benpass. Ajajaj.
Haha men GUTT!

Har min nya långärmade träningströja på mig, riktigt skön!!


Act like a lady.


Yes sir

Dagens pass :
*Pyramid i knäböj, öka vikt efter varje set. Blev 5 set totalt och 12 rep.
*Utfallssteg i smithmaskin med hjälp av trxband.
* Superset: Hopp på bräda & 150 hopp i hopprep emellan.
*Kickback i cablecross.
*Superset: Kickup i smithmaskin & breda knäböj med kettlebell.
*Situps + 3x1.5 min planka

Sen var jag heeeelt slut!
Kram.


BURN


Fullt upp

Morgonen har varit fullspäckad.
Men nu är jag leeeeedig! Äter lunch nu sen drar jag ner och kör ett benpass med mig själv, längesen jag körde ben själv! Har haft turen att haft någon annan och kötta med, men jag äääälskar också att köra ben själv! Högt tempo, tunga vikter och mycket svett. Då trivs jag! :D

Hörs senare!


Om jag hade fått bestämma

Om jag hade fått bestämma så hade jag gjort allt i min makt för att ta bort en jävla bajs sjukdom, cancer..

Detta fina armband fick jag av mamma för en månad sen, alla pengarna gick till bröstcancerfonden. Blev så glad att hon köpte det till mig :-) En god gärning + ett
väldigt sött armband från Lindex.


Stentvättat, love it!


Tänk på det.


DIN SVITTE!

Haha.
Shit. Herregud. OMG. Vilket pass jag och Sara fick till. Och Sara ger sig minsann inte, vilket jag älskar! Hon köttar på och aldrig att hon skulle vika sig före lillsyrran! Körde exakt efter upplägget som jag skrev ner igårkväll. Riktigt bra pass får jag säga. Kroppen hann aldrig vänja sig i och med att vi avbröt mitt i allt med lite kondition hit och någon planka dit.
Lär känna av det imorgon. Har även träningsvärk i brösten sen igår. Äääääntligen börjar det kännas, jag gillar att ha värk. För då vet jag att jag har använt musklerna rätt och tröttat ut dem. Sen får man se till att fylla på med bra energi och sömn efteråt såklart!

Precis ätit biff-striganoff med kokta grönsaker, mumsigt.
In i duschen sen blir det en slappemåndag.

Haaaaaaaj!


Let's do this!

Då kör vi mot gymmet. Ett pass i högt tempo och fokus på rygg/axlar! +mage/bålstyrka


Monday(again)

Då var det måndag igen.
Efter 13 dagars jobb i streck är jag ganska mör i kroppen! Är iallafall ledig onsdag och torsdag! :-)

Om en halvtimme kommer Sara hit och hämtar mig sen drar vi och tränar. Jag har gjort ett väldigt speciellt pass idag. Så hoppas jag att det ska vara jobbigt! Tror det är rätt jobbigt och kul!

Hörs senare. Puss
(Bjuder även på en bild på mig och pappi för 17 år sen.)


06.00

Det där med tidiga morgnar...
Haha usch jag går inte hand i hand med att gå upp tidigt. Tycker att det är så himla jobbigt, men det är bara att resa sig ur sängen och göra det..
Ahhh :-/
Jobb 7-14.00 denna måndag. Tror det kommer gå väldigt snabbt!
Kramis.


Sant

Bara att kämpa och aldrig ge upp.


Träningsvärk imorgon?

JAPP!
Vet inte om jag har nämnt innan att jag inte tycker det är så kul att köra bröst/triceps? Det är något jag bara gör för att jag "måste" haha..
Så därför hjälper det mig när jag kör med någon annan. För då skiter jag inte i det, klart att jag "klagar" lite. Men jag gör det iallafall + att det är mycket roligare.
Idag körde jag och Ted ett bra pass, båda två var lite halvsega men det gick! Haha skulle maxa bänkpress också, körde 50 kg EN gång med väääääldigt mycket hjälp av Ted. Hehe, menmen, alltid något iallafall :D

Nu mat, sen bara vara denna söndagskväll!
Och ja, träningsvärk imorgon lär jag ha.


Söndagspass

Idag bjuder det på triceps/bröst med Ted.
Jobbade innan idag & nu är det dags för gym. Snabba puckar!! :D


OFF

Jobbade 12-16.30, en bra dag på jobbet.
Efter jobbet sköljde en negativ våg över mig. Är på riktigt kasst humör nu, känner mig hängig och bara på dåligt humör.
Hoppas lite tacos kan hjälpa denna surfia, blir bara sängliggandes och kolla på film hela kvällen i min ensamhet(vilket jag behöver, vara själv!).

Kram.


Hej lördag

Då var det helg igen. Jobb för min del som vanligt :)
Blir alltså en lugn kväll ikväll.

& vilodag idag, det behövs. Längesen jag hade sån träningsvärk som jag har nu. Får se ifall jag kanske måste vila imorgon också!
Ha en fin lördag, så hörs vi senare!


Nytt tänk, bättre tänk. Klokare val.

Dagen bjöd som sagt på lite olika tester i Kristianstad där jag presterade riktigt bra.. Om jag får säga det själv! Även mätning och vägning samt andra hälsokontroller. Och vet ni vad? Jag fick en sak bekräftat idag.
Att min kropp inte vill gå ner i vikt, den trivs bra här på denna vikten. Och vet ni vad? Jag trivs också väldigt bra. Har som sagt kört mycket kondition och lägre vikter på senaste tiden. Tänkte att jag skulle släppa något kilo och bli mindre "grov". Och visst börjar jag se resultat absolut. Men kroppen vill inte släppa kilo, that's it. Jag har provat alla möjliga saker nu, men såhär är det.
Jag tänker inte bry mig om vågen, idag blev jag nästan glad när de berättade vad jag vägde m.m. Varför? Jo för att jag mår så himla bra, jag börjar få fram muskler bättre. Armmusklerna börjar sakta krypa fram. Och jag mår bra av att veta att fastän vågen visar en siffra så har jag ändrat tänk och skiter fullständigt i siffran på vågen. Muskler väger, jag har insett det nu. Mammi och pappi har tryckt in det i skallen på mig.
Haha nog om detta!

Vill bara att alla ska förstå att vikten inte är det viktiga, det är hur vi mår och vad spegelbilden visar som spelar roll!

Take care /F.


TOMTAR


DONE. Vilodag imorgon sköööönt

Då var fredagspasset avklarat.
30 min vanlig cross, 15 min löpning.
Lite lätta ryggövningar, och sen 3x1min vanlig planka. 2x1min/sida planka.
Sen lite situps och sidolyft med kettlebell för magen. Sen var jag klar :-)


CELSIUS

Denna dryck får rädda/ta bort min trötthet denna fredag. Bäst är den!


Trotsfia

Trotsar träningsvärken som jag har i HELA kroppen. Tack Jonathan för det! Haha. Sjukaste träningsvärken i magen, gott!

Hörs senare. Take care :-)


Home

Då var jag redan hemma från Kristianstad :-) En väääääldigt spännande och rolig dag.

Nu ligger jag bara i sängen, halvdöd. Efter maxtester osv.
Tänkte nog sticka ner och kötta lite gym senare i eftermiddag ändå, hehe. Vilodag imorgon!


Längesen jag var uppe så tidigt

Klockan ringde på 6.00 denna morgon... Inte vad vid att gå upp så tidigt, hehe.

Sitter här och äter frukost nu. Ska snart köra!
Hörs senare.


Casein och godnatt

Nu stämplar jag ut. Haaaaaj


Små räddare

Nu på kvällen brukar man bli rätt sugen på något.. Iallafall jag! Köper därför dessa små "snackmorötterna" riktigt bra om man bara vill ha något att tugga på! Sen kan man ju även ha en GO dibbe till dem! :-) Ett litet kvällstips!


Aj, det kändes

Jobbet idag flöt på, var hemma vid kvart i sju. På med träningskläder sen direkt ner till Friskis.
Blev ett pass med Jonathan idag, cirkel/fys pass.
Saaaatan vad jag inte är van vid sånt! Haha, bara armhävningar tog nästan slut på mig.
Så kan säga att jag fick kämpa en hel del. Men kul var det. Riktigt kul! :-)

Nu mat sen bara ta det lugnt. Har en lång dag imorgon framför mig, kör till Kristianstad redan kl 7 på morgonen. En lång men spännande dag framför mig :-)


Torsdag.

Då var det redan torsdag.
Ska precis äta min sallad sen ska jag sticka till jobbet.
Slutar 18.30 sen blir det ett cirkelpass som väntar.... Haha har sååååån träningsvärk sen igår. MILD.


Goa övningar.

En där vi körde knäböj med vikt fram.
Tar mest på framsida lår och rumpa.
Sen en där vi körde sparkbak i smithmaskin, tar baksida lår och ruuuuuumphaaaa.


M I L K S H A K E

Gjord på 1 dl jordgubbcasein och 2,5 dl mjölk. Mycket godare att göra milkshake av jordgubbcaseinet än att göra pudding på det! :-) Värt att prova!!


Jobb, glasögon och en jävla träning

Ja så har dagen sett ut! Jobb 10.5 timme, sen fick jag hem mina glasögon, haha svårt att vänja mig!!!
Sen blev ett RIKTIGT grymt ben/rumpa pass med sis. Bra tempo. Bra övningar. Och en jävla massa svett. Och darrande ben. Såååååå bra!!!!

Ska äta lite nu, sen iväg till min värre hälft.

kraaaam från mig! Glasögonorm


Uppe med tuppen

Godmorgon(Zzzzz)
Känner mig rätt seg idag... Menmen det ska nog gå!
Hörs ikväll.


La gyyyyym

Då var jag hemma efter ett effektivt pass.
35 min trampmaskin, 2,5 km joggning.
Sen två superset i axelövningar och avslutade med att kötta ut biceps.
Rätt nöjd nu efter passet!

Dags för mat, sen är det sängen som gäller. 8-18.30 är jobbdagen imorgon, gogogogo!

Kraaaaam.


Ny dag, nya tag

Japp... Kroppen behövde verkligen vila igår, sov nästa hela dagen, sen sov jag 10 timmar inatt.
Idag mår jag mycket bättre, fortfarande lite huvudvärk men den ska jag bota med lite gym ikväll!
Tre timmar kvar på jobbet, hörs senare!

Kramar/F.


Godförmiddag tisdag

Precis ätit min sallad till lunch och ska snart cykla till jobbet i detta höstrusk!

Hörs senare, ha en fin dag!


Skillnad

Ligger här i soffan och funderar.
Funderar på träningen, vilket jag tycker bäst om.
Jag gillar att svettas och känslan efter konditionen. Men när jag väl håller på med konditionen så föredrar jag mycket hellre att lyfta tunga vikter.
Men sen vet jag att min kropp mår riktigt bra efter dessa 4 veckorna med mycket fokus på kondition.
Jämfört med förra året så vet jag nu vad för mat jag ska undvika, vad för träning som är bra för mig. Det var så svårt i början, men man måste ge det lite tid innan man vet säkert vad som är bäst för en själv. Ge inte upp, fortsätt kämpa och prova nya saker.
Jag har ett mål i huvudet, en bild i huvudet om hur jag vill se ut. Och varje gång jag står på den jäkla trampmaskinen och är nära på att ge upp så brukar jag tänka på anledningen till varför jag står här. Eller varje gång jag bara vill skita i de tre sista repetitionerna på en övning, då tänker jag att jag aldrig någonsin kommer nå mitt mål om jag ger upp för att jag är "trött". Trycker extra mycket och bara gör det.

Men det är också nu efter ett år då jag äntligen har fått en balans i livet. Jag har legat här och kollat på bilder på mobilen. För ett år sen så hade jag inga synliga muskler, åt vad jag kände för och tränade inget under några månader. Sen började jag träna osv, hade som mål att gå ner de 10 kg som jag hade gått upp. Jag gick ner de kilona till majmånad detta året. Då hade jag haft stor fokus på vad jag åt osv. Så jag var väldigt liten för att vara mig då när det var dags för balen, studenten osv. Men sen under sommaren kom jag på att fan nä jag vill bygga muskler. Så då började allvaret med styrketräning & en hälsosam kost som inte bryter ner mina muskler jag bygger. MEN(haha finns alltid ett men) jag åt vääääldigt mycket och nu för lite mer än en månad sen fick jag nog. Min kropp snappade upp all hård träning och alla stora måltider. Den trivs ju när jag äter mycket, men jag trivdes inte. Tog mig i kragen, drog ned på måltiderna, drog ner på proteinintaget om dagarna(ingen proteinshake) och började köra kondition och sen köra lättare styrketräning.
& nu allihopa, nu mår jag väldigt bra. Har hittat min balans som jag kommer köra ett tag nu framöver tills jag kommer på något annat. Hehe. Sån är jag.

Kramis.
Bjuder på två bilder. En som är från förra året jämfört med nuläget.
Och en bild på magen från sidan från idag, då jag äntligen börjar svara på all träning(kondition).
Ge er aldrig. Det är inte lätt men så värt det efteråt.

Nu ska jag fortsätta vila.


Smoothie

Blev en smoothie istället för soppa.
Fan vad god den blev, riktigt bra!
Hade 250 g kvarg, 1.5 dl hallonyoghurt, 1 dl apelsinjuice, en skvätt mjölk, 1 banan, 2 dl hallon. Sen mixa det och häll upp! :-)


HOME

Fan....
Blev en riktigt dryg natt. Låg och vred mig hela tiden, svettades, bytade täcke, öppnade fönstret, huvudet kändes som en tung sten & jag tände lampan en gång / 30 min för jag inte kunde lugna mig. Usch...

Så är hemma från jobbet idag, hatar detta. Innan för något år sen kunde jag tycka det var rätt skönt att vara hemma någon dag men nu blir jag bara sååååå himla rastlös, jobbigt rastlös!

Menmen, ska upp nu & dricka en varma koppen soppa.
Hörs senare.
Måndagar + jag = inte vänner.


Usch

Vaknade till precis, svettig och med ett dunkande huvud. Mår inte alls bra :-/ snälla låt detta ha släppt tills imorgon!!


Ajaj kvälldipp

Har riktigt ont i huvudet och känner mig utmattad.
Blir att sova nu, godnatt!


En kebabtallrik senare

Den satt fint!


Färgglatt!

Här är mitt nya färgglada linne från intersport som jag köpte i början av veckan. Inte hunnit använda det än, men jag blir glad av det! :D


Bra jobb!!

Passet klart!
35 min trampmaskin+10 min spinning+7 min tabataintervaller på löpbandet.
Sen blev det ett riktigt bra ryggpass med fokus på tekniken, försöker lära mig att träffa rätt i musklerna. Tar lägre vikter och kör 12-15 rep :-)

Sen blev det lite inslag av biceps, avslutade med 250 situps och tre plankor , hejaheja!


DO IT

Då var det dags för ett pass på la gym!
Skönt med lite träning en regnig söndag som denna! :-)


TRÖTTER

Hej söndag.
Jobbade 11.30-14.30 idag, nu ligger jag under en filt i sängen och kollar tv. Måste dra mig upp ur sängen och sticka till gymmet. Bara att göra det.. Haha man ska inte lägga sig ner innan träning, svårt att gå upp då!

Hörs senare!


Gokväll

Mitt älskade hjärta kom hit vid halv 5, kollade lite på tv sen stack vi och handlade. Blev pizza på tortillabröd, såååå gott :-)

Nu myser vi med grönsaker, dipp m.m.
Vi har faktiskt ett år, tiden går så himla fort när man har kul!


Frukost

Gjorde en god frukost precis! :)
Snart dags för jobb, ha en fantastiskt lördag!


Stämpla ut

Då var det dags att sova.. Haft en myskväll med mammi, pappi och thabben här hemma. Skönt att bara vara!
Blev god middag sen äppelkaka och vanlijsås :-) mums!

Imorgon är det jobb, 11-15.00 sen ska jag träffa mitt hjärta.

Godnatt på er.


Hjärta

För jag kommer alltid finnas här för dig, tveka aldrig på det.
Kram finis.


Fiiiiifan

Då var passet avklarat och maten nere i magen.
Köttade på ett riktigt bra benpass med Douglas och Ted. Superkul och bra övningar! Körde 1 h väääääldigt effektivt!

Nu blir det duschen sen idolmys med mammi.

Kramisar.


Idag är jag glad

Några tyngder har släppt från mina axlar, är på bra humör idag.
2 timmar kvar av jobb sen blir det träning efter det! :)

Kraaaam. Ha en fin fredag förresten!


FREDAG

Godmorgon!
Jag orkade inte denna morgonen heller gå upp och köra kondition. Får räcka med ett gott benpass ikväll med Ted.

Jobb idag 12-17.00, en rätt kort dag! Sen blir det gymmet direkt.

Kramis.


Är det bra, tråkigt, kul, meningslöst, toppen...?

Ska jag skriva om något annat?
Jag skriver om nästa samma saker hela tiden, jag vet att jag skriver mest för min egna skull. Kul att kolla tillbaka om ett år hur jag tränade då(nu).

Men så kollade jag statistiken och den ökar men känns som att det kanske är tråkigt för er som läser att läsa det jag skriver? Haha... Bara en sån vanlig kvällsfundering!
Men det är kul att veta att man inspirerar vissa människor för att jag just skriver om träningen :-)


Dagens

Halloj!
Direkt efter jobb stack jag och sis ner och körde 30 min intervall på trampmaskin (fiiiifan) sen 1 km tabataintervaller på löpbandet.
Sen gick vi in och dödade bålen i trxbanden och sen situps i olika former. +Bensving tills vi inte orkade mer!!

Nu ska jag äääääääta, gulaschsoppa och pannkakor! SÅÅÅ GOTTTTT


Hej torsdag

Jaha då var det redan torsdag, shit..

Jobb om 1.5 timme. Just nu ligger jag i soffan och degar. Farligt att lägga sig här efter att man har vaknat!!

Mitt hjärta sov hos mig inatt, skönt att ha honom sidan om mig när det är söndags.
Nä nu måste jag försöka pallra mig upp, göra mig i ordning och äta min kyckling som blev över från gårdagens middag!

Kramis.


Kvällsmys

Kvällsmys med mitt nya casein(jordgubb, helt ok) och lite naturgodis.

Bra onsdagskväll helt enkelt!


Det där med planka

Haha precis färdig med dagens pass. Blev 40 min kondition sen 4 axelövningar. Även 300 olika situps, två sidoplanka och 1 min vanlig planka. Haha trodde jag skulle dööööö den minuten! Din jävel vad jag måste träna upp min planka!!!


Tankartankar

Då var det dags att släppa lite tankar jag har i min lilla hjärna..
Positiva tankar dock!
Puss och kram


Onsdag

Då var det dags för jobb. 12-15.00 :-) Kort dag, sen blir det antagligen träning om jag inte tar vilodag idag. Får se!

Hörs senare helt enkelt!


Känns som att jag står och trampar på samma ställe men ändå går jag framåt

Ja typ så känns det!
De senaste veckorna har jag funderat mycket på vad jag egentligen vill med min träning.
För en månad sen kände jag mig oerhört stor, för att jag körde så fruktansvärt tung styrketräning.
Började därför köra lite mer kondition, och lägre vikter / fler repetitioner det är inget jag ångrar!
Men samtidigt känns det som att jag står och stampar på samma ställe. Jag tränar hur bra som helst, jag äter inget onödigt mitt i veckan.. Men jag har så många tankar i huvudet som gör mig fruktansvärt stressad(?!)

Jag har mål i huvudet, jag har mål över hur jag vill se ut. Jag försöker varje dag & jag vet att jag kommer närmare och närmare mina mål. Men ibland, vissa dagar så är det precis som att jag inte kommer ihåg att den största anledningen till att jag tränar så mycket är för att jag mår helt underbart av det.
Istället har jag stressade tankar inom mig att jag vill ha resultat. Men det tar tid, det tar tid för kroppen att ändra sig. Som nu har jag börjat köra mycket kondition. Visst jag börjar redan känna mig "lättare" i kroppen men den stora förändringen kanske inte kommer förrän om 1-2 månader.
Haha det där eviga dilemmat om att vilja ha RESULTAT. Som idag märkte jag att mina magrutor inte var där som dem var där i somras. Istället för att gräva ner mig och bli ledsen, fick jag ännu ett mål. Att få tillbaka några rutor, att köra mer magträning. För då har jag en anledning till att träna magen.

Jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägget. Eller jo det vet jag, jag vill att alla ni som också får såna stressade tankar som också vill att det ska synas att ni sliter och kämpar med träningen. Det tar tid, kroppen är något man måste lära sig att samarbeta med. Och det kan ta flera månader innan man vet vad som funkar bäst för en själv. Somsagt, jag håller fortfarande på att testa olika saker för att se vad min kropp mår bäst av!

Men ge för tusan inte upp, då blir det bara ännu tyngre att sen börja om igen några veckor senare. Jag har kämpat dag in och dag ut nu mer än ett år, klart jag har velat ge upp. Flera gånger! Men redan från start lovade jag mig själv att inte ge upp hur gärna jag än hade velat det.
Det är klart att jag också ibland bara vill "pissa på" träningen och ibland bara trycka i mig en massa skit varje kväll. Men det misstaget gjorde jag förra året. & hur mådde jag av det? Riktigt dåligt!

Nu jäklar lägger jag i en högre växel, jag tävlar mot mig själv. Jag tävlar om att må ännu bättre, känna mig ännu bättre och trivas med mig själv ännu bättre.

Over & out. /F


Den där formen går nog att slipa på!

Haha fan vad jag måste börja träna mer mage. Pallar knappt vanliga situps längre... Och min magmuskler är GONE. Nu blir det hårda tag i magträning. Om en månad ska det vara skillnad. Kötta på med bra kondition och bra magträning. Det är de stora huvudmålen för tillfället!

Kom igeeeeeen nu!!
En liten positiv grej är att min bulle längst ner på magen och mina kärlekshantag har blivit lite mindre iallafall.. Något positivt ju!! Den som ger sig får inga resultat. Thats IT.


Äckligt jobbigt

OJOJOJ.

Dagens pass bestod av 30(vidriga?!?!) minuter på trampmaskinen, 30 min på spinningcykel.
Följt av 5 rygg övningar och tre bicepsövningar, några situps och nu sitter jag och stretchar.
Var riktigt jobbigt idag, men det börjar ta sig. Kroppen börjar sakta men säkert forma om sig efter all denna jäkla äckliga konditionen. Haha har jag sagt att jag inte alls gillar att köra kondition? Det är inte kul, men sköt efteråt!!

Nä nu ska jag minsann hem och hålla kväll!


Mot gym

Då var det dags för tisdagspasset. Är laddad och taggad!

(Skulle ha kommit upp vid halv sex.. )


Händig

Nu har jag färgat håret, dammsugit, tömt diskmaskinen, varit nere i stan och fixat. Handlat lite mat, och nu sitter jag och äter kycklingsallad till lunch :-)
Allt som skulle göras är gjort, förutom träningen. Ska sticka ner vid 4-halv 5 :) Köpte även en bok som jag har velat läsa länge nu, tror den är rätt bra & känslomässig.

Kramis.


Tisdag

Haha.. Braaaaa Fia.
Skulle egentligen upp och träna vid hal nio med Ted.. Gick sådär. Vaknade vid nio av att han smsar och frågar om jag kommer. Min klocka hade inte ens ringt, bra Fia.
Bestämde mig att somna om och vaknade inte förrän nu kl 11?! Hatar att vakna så sent, känns som att hela dagen har gått! Usch... Aja, ska äta frukost/lunch nu, sen ner till stan och fixa lite saker.
Ska även hinna färga håret och träna.

Hajsvaj.


Aj

Riktigt bra pass idag med Ted. Helt slutkörd efteråt haha, orkade inte ens sitta upp.. Men vi körde mycket superset och det betyder att man blir väääääldigt trött och får mjölksyra! Men gott var det :-)


Nya tights

Införskaffade nya träningstights idag.
Köpte även ett träningslinne som jag visar imorgon! :-)
Snart drar jag till la gym och köttar ben!


Kul hade vi!

Love you finaste esse.


Bra jobb.

Haaaallloj!
Då var jag hemma igen efter 55 min kondition.
30 min trampmaskin, följt av 20 mon spinning + 1 km löpning på bandet.
Göttmos.
Nu ska jag och mamma snart ner till stan och köpa mina glasögon.. Haha yes ni hörde rätt, var på synundersökning i fredags och visade sig att jag har synfel på båda ögonen men mest på vänstra. Kuuuuuul...

Aja hörs sen, i eftermiddag/kväll blir det benpass mer Ted! Roligt :)

Celsius fick mig att bli PIGG denna måndagsmorgon.


Mådagskondition

Ett till linne av Annika och Peter :-) så nöjd!
Detta från Adidas!


Härligt

*20 min trampmaskin
*20 min spinning
*Bröst/triceps övningar. Lägre vikt, fokus på att ha rätt teknik och komma åt musklerna bra. Vilket jag gjorde och det kändes!

Nu ska jag duscha, sen hem till älsklingen och äta tacos med dem! Myspys söndag. :)


New

Drar och tränar i ett av de fina träningslinnen jag fick av Adams finaste föräldrar när de hade varit i USA :-) Detta är från nike och har en superstjärna innerbh "inbyggd"
Nu drar jag och tränar.
Seeyaa.


Dagarna som har gått

Blev som sagt en riktigt myskväll med film, god mat, godis med mitt hjärta i fredags.
Jobbade igår till 4 sen hem snabbt duscha, sen åkte jag till fina Jonna som sminkade mig till festen.

Var en riktigt trevlig kväll igår, med mat och dryck. Jättekul att träffa alla gamla klasskompisar & så!
Idag mår jag jättebra, så skönt! Drack bara 3 cider igår så är inte alls bakis idag :-)
Blir nog faktiskt ett träningspass nu om någon timme, kanske lite lugnare.

Hoppas ni också har haft en bra helg!


Klar

Då var passet klar för dagen.
Blev 20 min vanlig cross, 15 min trampmaskin. Ryggövningar, mest övningar för övre ryggpartiet. Sen lite mage och biceps.
Ett halvdant pass, men så kan de va ibland! Kanske var veckans sista pass. Inte säker om jag pallrar mig till la gym imorgonbitti innan jobb för kondition. Vi får se.
Ha det fint, idag är det mysfredag med min bättre hälft. Middagslagning, film, godis, chibbe&dibbe. OHYES.


J E A N S

Idag är jag jeans från topp till tå.


Lite sådär halvkass

Godmorgon på er.
Idag är jag ledig efter 9 dagars jobbande i streck. Vaknade halv sju när klockan ringde. Hade ett väldigt tungt huvud, simmiga ögon och kände mig trött. Struntade därför att gå upp då, skulle egentligen köra kondition. Vaknade vid nio, precis duschat. Ska bara klä på mig sen har jag planer för hela dagen..
Hoppas att jag känner mig 100% frisk till eftermiddag så jag kan köra ett pass då.
Puss & kram.


RSS 2.0