My love.




Kvällsmål

Kvarg + en halv proteinbar!
Blir alltid sugen på något vid 9 tiden. .. fastän jag åt middag för 2 timmar sen!

Tjääääna!

Hejjjjjjj.
Då var det torsdag?! Vart tog denna veckan vägen...?

Dagen har bestått av morgonmys med hjärtat, frukost, hem, ta det lugnt, handla sen träna.. blev ett ryggpass med fokus på latsen. Ajajaj! Det kändes.. har såååån träningsvärk i hela kroppen sen alla passen denna veckan. Så sjukt! Ändå inte kört så mycket annorlunda än vad jag brukar köra på friskis.. menmen blir ändå annorlunda på nytt gym. Och oboy vad jag gillar det gymmet, så kul att träna! Längtar redan till det tunga benpasset imorgon :)







kraaaaaamar.

NYTTTTT

Tjena!
Idag är en bra dag, fått en motivationboost på hög nivå. Anledning? -Köpte ett månadskort på breeze. Tränade där både igår och idag. & det kändes så kul! Det var nog på hög tid att jag stack dit :) Sen har jag även 2 månader kvar på friskis.. så kommet nog köra något pass där också såklart. Men guuuud vilken annorlunda stämning det är på breeze, folk är där för att TRÄNA. Det gillar jag!

Kramis.




Nu ska jag trappa upp ett steg.. SYNLIGARE ska musklerna bli!

HEJ ALLA GLADA

Vilken underbar dag!
Bestått av: Kondition med sis, maaasssa tabataintervaller på morgonkvisten, följt av en god sallad och beachen i 3.5 timme.. BRÄND så det heter duga. Cyklade sen och tränade med mimmi på breeze, blev ett sjuuuukt benpass! Jäklar vad vi köttade på bra och vad jag gillade det gymmet!! Blir antagligen ett byte dit :D

Sen följde jag med mimmi hem och åt sen blev vi rastlösa så vi stack ut i kvällssolen och bara gick en runda på 45 min.
Riktigt bra dag med andra ord! Nu är jag rätt rälig.. inte duschat på hela dagen.. hehe. Så blir dusch, sen sängen!

Vi hörs, kraaaamis.





Mysfrulle igår på morsdag!

Valkar is tha shiiiit.. haha.

Sunsunsun.

Mmmmh. Vilket fint väder och jag är ledig. 25 grader, strålande sol, små vindpustar, fåglarna kvittrar. & här ligger jag och njuter!

Jobb igår hela dagen, som vanligt händer det alltid något kul där :)
Men var lite halvsegt när det inte fanns några kunder i butiken...
Blev iallafall ett benpass efter jobbet, var tungt men kändes ändå bra.. svetten rann BOKSTAVLIGEN. De har problem med luftkonditioneringen på friskis.. så är dövarmt där inne.
Men körde ändå på bra :)

Idag var jag nere om i stan och fyndade en jättefin bikini på h&m för bara 98 kr, wiiihoo. Sen körde jag till Kicas och köpte vars en sallad till mig & mamma som vi ska mumsa på. Jag tog som vanligt kyckling caesar.. haha vågar aldrig testa något nytt...

Nä nu ska jag mysa vidare, pusssss!








Nya bikinin!


xoxoxoxo hehehehe./livsnjutarN

Jag lever.

Hej, tänkte bara säga att jag lever.
Vi hörs!


Bara va.





Vi hörs en annan dag.

Can you dig it -Loutaa remix

Hej på er!
Benpasset igår gick lysnade.. körde nog på lite för hårt än vad förkylningen klarar av så svettades som en gris.. men mådde iallafall inte dåligt. . men märker att det fortfarande finns något kvar i kroppen. För att jag blir så lätt trött :)

Menmen, körde hem & duschade sen bjöd kvällen på tacoooos med mina finaste tjejer. Alla hemma och samlade, looove!

Imorse ringde klockan på halv 9, vid 9 var jag och mina 2 systrar och gick vid stranden:) Myyspyys! 55 min runda.
Och nu har jag precis ätit frukost, ha en fin måndag!






Brunch.. fast nä.

Hejjjj!
Gårdagen bjöd då först på ett lugnt pass på gymmet, sen körde jag till fiiiina Hanna, vi solade och snackade lite sen körde vi till olofviktors och tog vars en kräftmacka.. och njöt!

Sen kom jag hem vid 5 tiden, jag och pappa åt jättegod middag som han hade lagat. Hade inga direkta planer på kvällen, många skulle festa men jag kände att det inte var så smart när jag varit sjuk. Men blev iallafall en skön 55 minuters runda med Hanna vid stranden på kvällen. så skönt, så enkelt och så mysigt! Stack även in om Olivia som precis hade kommit hem fråb USA. Hon har sommarlov nu sen ska hon tillbaka igen i höst!
Jättekul att träffa henne :)

Idag körde jag till sjöbo vid halv 11 och skulle äta brunch med Adam och två av hans killkompisar... men blev ingen brunch för de hade tydligen slutat med det. Så fick bli en hamburgaretallrik istället. Får sticka till saltan en annan söndag för där får man minsann brunch!

Ska strax byta om till träningskläder och köra till gymmet.












Njuter

Hej på er!
Vaknade pigg & gla denna morgonen! Efter 2 dagars vila så står jag nu på löpbandet och går i 5.0 km/h alltså väääldigt lugnt! Men jag går bara och njuter här, kollar in på gymmet och se alla olika människor träna. Det får mig verkligen att slappna av, kommer bara köra igenom ynka övningar idag på lätta vikter. Förkylningen jag har haft får inte komma tillbaka, ändå sovit 13-15 timmar per dygn dessa två dagarna.. Tror kroppen behövde sömn! Nä nu ska jag fortsätta gå här och lalla lite!

Ha en fin lördag, solen skinet ju! :D


Bikini

Ligger och njuter i solen.. mmmh!






När kroppen säger ifrån.

Här ligger jag utslagen i soffan efter nästan 11 timmars sömn. Slem i halsen, snor i näsan och tung i huvudet. Men ingen feber vilket är skönt!

Jag har ju känt mig hängig och off i kroppen fram och tillbaka i 2 veckor. Tror faktiskt det var detta som spökade. Har väl legat ett virus i kroppen som aldrig slagit ut.. förrän nu. Och jag hatar det, hade kunnat vara utan det.. haha.

Men till en annan sak, om ni har något bra tips på hemmakur mot förkylning bara skriiiiv. Jag är ingen van lirare när det kommer till att vara sjuk. Men om ni har något dunderknep så bata skriv!!!

Ha en fin fredag. . solen skiner!






Oh just det, nu finns Lindahls kvarg i 150 g i smak utan tillsatt socker. Perfekt som frukost eller mellis. 7kr på willys!

snälla gud.

Snälla gud gör så att jag vaknar helt frisk imorgon och att denna förkylningen och febern är ett minne blott..(Japp har antagligen fått feber nu på kvällen..) vart kom det ifrån?!

Godnatt på er alla mina läsare, haha.

Thabben

Haha. Thabo har munkorg på sig nu för tillfället för att han har exem på hans ben och slickar sig. Haha men så när jag stod och skar grönsaker så ställer han sig bakom mig och bara glor och jag fattar ingenting fastän jag stod och glodde tillbaka. Sen ser jag att pappas ena foppatoffla har fastnat i hans munkorg... hahahahaha. Som jag garvade, but first let me take a picture.


vill.bli.frisk

Efter en dag med denna störiga förkylning så vill jag vara frisk. Haha jag är sämst på att vara sjuk :-(

Precis ätit iallafall och duschat. Ligger här i sängen och äter lite valnötter, fastän de är ganska så torra så diggar jag dem!

Vi hörs.

Blev även en glass i solen idag.. man får om man är krasslig!


Slog ut i en snorig näsa.

Yepp.. Det har varit en förkylning som legat och väntat på att slå ut.
Därför är jag bara hemma idag och hoppas på att det inte är en långdragen förkylning. Har inte tålamod till att bara "vara" för tillfället. . :-/

Hoppas er torsdag är bättre än min. Kan iallafall glädja mig åt det fina vädret!


N.E.W

Nya nikeskor är inhandlade. Beställda från footway!

Väldigt lätta och snygga! :)


Näääääää.

Det ligger något i kroppen och gror. .. Blev gång på löpbandet imorse i 25 min när syrran sprang. Sen fick jag agera "pt" till henne med magövningar i ett cirkelpass. Vågade inte själv köra. Sen stack vi och köpte med oss vars en sallad, namnam.

Slocknade i soffan i 1.5 timme, kände mig lite bättre så envis som jag är stack jag ner till gymmet nu i eftermiddag. Vilket jag ångrar bittert. Körde rygg, fick såna konstiga svettningar.. körde inte på alls, var till och med tungt med 40 kg i marklyften. Så då är det något som är fel. Blev en timme träning sen var jag därifrån igen. BAAAJS vill inte vara sjuk. Blir att kurera sig, åhhh thaimat idag här hemma :D

Hoppas er dag varit bra!


Just nu.

Sitter här och äter frukost. Känner fortfarande av halsen.. åhhh snälla jag orkar inte bli sjuk :/ Dricker massa te med honung och äter gröt.

Skulle egentligen köra kondition och mage nu kl 10 med Sara, blir nog inte så mycket kondition mer än vanlig enkel pw på bandet. Vågar verkligen inte göra så att detta jag har i kroppen bryter ut till något!



Today.

Hej.
Dagen bestod av att vakna med sjukt ont i halsen..faaaan tänkte jag. Vill inte bli sjuk, men efter att ha ätit frulle & druckit massa vatten så var det mycket bättre. Så fortsatte dagen med att vara världens bästa dotter. Hänga tvätt, vika tvätt, tömma diskmaskinen, dammsuga, städa rummet och ut en runda på Thabo. Sen blev det kycklingsallad till lunch följt av ett pass på gymmet. Som blev lite lugnare än vanliga benpass... men det ligger något i kroppen så vågar inte ta ut mig.

Sen hem duscha, steka hamburgare, äta och nu har jag varit på kvällsmöte på jobbet!:)

Nä minsann nu blir det sängen, hörs imorgon!


Bli inspirerad.

Mamma kom in med dessa två böckerna som min ena syster hade haft innan. Jag ska lätt bläddra igenom dem imorgon och se ifall jag hittar någon ny rolig övning att testa :)





Charlotte Perrelli är juu lagom snygg också!

This.

Detta är anledningen till att jag inte ger upp.




Hejhopp.

Då var helgen över, blev en riktig paaartykväll på lördagen med lite för mycket dricka. . haha mådde som jag förtjänade igår. alltså väääldigt dåligt!! Aja, hade himla kul med tjejerna iallafalll!

Idag har jag jobbat 9-19.15 lång dag men den gick ändå rätt fort. Stack till gymmet och körde på i 1 timme. Axlar och biceps. Inte jättepigg på det men var bara att göra det, bättre än inget :D

Nu äter jag soppa och knäckebröd. Har ballongmage och är helt svullen efter helgens onyttigheter. STORT meal på mcd igår med mitt hjärta. . haha som vi krängde ;) mmmmmh.

Hörs imorgon!








Work it.

Haj!!
Passet var grymt idag, sååååå bra kontakt! Marklyften var dock sjuuuukt sega.. men det var bara att kriga igenom. Klarade dessutom en HEL chins idag. Haha. Hoppas det börjar lossna nu!

Precis ätit lite kylling, ska hoppa in i duschen nu! Vi hörs sen :)

Förresten. . rätt så glad över mina framsteg jag har gjort. -6 kg sen i februari. Det visar sig att bara man bestämmer sig så går det!


Varför går man inte upp..

Haha. . Somnade redan 11 igårkväll, var så trött. Och idag vaknade jag av mig själv kvart över 7, mem tvingade mig att somna om. Vaaaaarför går man inte bara upp när mam vaknar 1.av sig själv.. 2.PIGG dessutom..
Haha aja, såg nu på friskis hemsida att de stänger redan 12 idag.. ahhhhh deras öppettider stör jag mig så på. Menmen, dags att slänga i sig lite frulle, på med träningskläder. Sen jävlar är det ett ryggpass som ska smälla. Kanske lägger in lite rumpa/baksida lår och mage. Får se vad jag känner för när jag sticker dit.

KRAM.


JOBBELIJOBB

Hej på er!
De senaste dagarna har jag jobbat hela dagarna :)
Igår slog jag till med ett axel och biceps pass direkt efter jobbet!
& idag håller jag vila, gymmet stänger tyvärr redan 7 på fredagar. . och jag slutar kvart över 7. Så fick helt enkelt bli en vilodag! Passade även på att svänga in om hemmakväll och köpa lite gottis :)

Nu sitter jag här med mig själv och ska hålla kväll. Precis ätit en sjukt god kycklinggryta som mammi hade fixat!:)


Ha en fin helg så hörs vi!

Jordnötssmör

Från mmsports såklart!




Fin lunch...

Haha.. 2 ägg och kyckling. Inte världens finaste men det får gå :) Orkade inte göra något annat :)


Svullnaden börjar gå ner.

Magsvullnaden börjar även gå ner.. har haft något fel på magen förra veckan. Kramp och väldigt ont hela tiden.. var som en ballong.
Men sen i helgen började det bli mycket bättre och nu har jag inte alls ont. Tänk vad kroppen kan spöka till det för en :)


7/5-14

Hejhej!
Min förmiddag har bestått av sovmorgon, god frulle, stan och nu kom jag hem :)

Ska ner till gymmet om 1 timme typ och prova köra ben, har haft lite ont i mitt högra knä fram och tillbaka nu i en vecka. Kanske har överbelastat det.. men om jag inte kan köra knäböj blir det rumpträning och även mage idag :)
Ikväll kommer Adam och hämtar mig vid 6 när han slutat så ska vi till gymmet i Sjöbo. Jag kommer dock bara stå på löpbandet och gå när han kör styrka :)

Nu ska jag äta lite lunch sen byta om! :) Kram.

Ps. Köpte ett par nya träningsshort från h&m för 99 kr. Vad tycks?:D







bröööst

Haaallloojj
Då var jag hemma och ligger utslagen i soffan med mammi!
Jobb till 19.15 sen blev det bröst och triceps med Ted. Jäklar vad bra bänkpressen kändes! 4 set, 10 rep på 40 kg. Daga att börja öka nu:)

Sen gick jag hem från gymmet, såå skönt det var! 2.5 km som en liten kvällspromenad!

Nu har jag ätit en god laxrätt som mamma hade lagat, jättegott!
Snart kallar sängen, ledig dag imorgon! Kramisar.


Big frulle

Då var frukosten nere i magen och jag börjar jobba om 1 timme. Tar det lite lugnt nu framför tvn innan jag ska sticka :)

Vi hörs.




Skönt.

Det blev en liten lugnare morgonpromenad idag. Igår gick jag och Adam raskt i 50 min, idag gick jag i egen takt i 35 min. Det var väldigt skönt och Ystad har sina fina stunder också!








Godmorgon

Ligger här och mornar mig i sängen, sovit bra inatt.
Ska kanske bege mig ut på en pw nu, jobb kl 1 idag :)
Hoppas ni får en fin dag, kram.


Ryyyyyyggggggggg

Heeej på er!
Då var jag hemma igen efter träningen med sis.
Vi körde ryggg med mycket fokus på överdelen av ryggen sen biceps och 15 min crosstrainer i intervaller, svetten rann och vi var nöjda!

Nu ska jag äta grillad kyckling, dusch sen bara ta det lugnt!
Förresten börjar hända lite grejer med både rygg och mage! YES.









Ha en fin kväll :)

Underbara måndag.

Startade dagen med frukost, sen gav jag och Adam oss ut på en powerwalk längst stranden och i skogen. Ca 50 min :) Så härligt!

Sen blev det dusch följt av en god omelett och sallad! Hjärtat stack nyss och skulle jobba, jag själv är ledig idag. Om 2 timmar blir det gym med sis :)

Kramis.

















En underbar förmiddag!

Tackarr

Haha, tack så mycket för alla tips om kvargen :) Håller med att Lindahls är betydligt godare än Icas!

Min helg har bestått av att bara vara kan man säga, benpasset igår ägde. Jag älskar beeeeen, så kul att köra :)
Idag har jag jobbat(gotta love my work) och sen nu ikväll har jag och Adam sett bio, The other woman. Haha den var rätt ball om man har så torr humor som vi! Nu ska vi bara mysa och äta lite :)

Vi hörs imorgon!





Kram på er, hoppas er helg också varit bra!

I love kvarg (not)

Haha.. usch kvarg är verkligen inte gott om man inte blandar/tillsätter något.. Har ni någrq tips som gör att det är gott att äta kvarg.. i såna fall ge mig dem!!


Lördaaaaaag

Då var det lördag igen och strålande sooool:)
Jag sitter här och äter lite kvarg sen ska jag dra mig ner mot gymmet och köra veckans sista pass.. beeeen!:)

Vi hörs.





För övrigt så saknar jag min otroligt fina vän, väääldigt mycket. Hon befinner sig just nu på andra sidan jordklotet och kommer hem om 1 månad.. men vill bara ha henne hemma nu. Massor av kramar, skratt och snack kommer det bli när hon kommer hem!


POWER

Jaaaaaaa min glädje är tillbaka!! Hahah låter kanske sorgligt men gud vad skönt det är att känna sig glaa & positiv!

Blev ett riktigy grymt pass idag, började med axlar. Fick 3 nya övningar av Max, som man kör i cablecrossen... det kommer kännas imorgon! Sen körde jag mage och det går bara bättre och bättre, tycker det är mycket roligare att köra mage nu!
Efter det avslutade jag och fina Erika med pw i stigande lutning i 20 min.. ajjjajjjj det gör såå ont i baksida lår men skönt är det efteråt!

Många jag kände idag på gymmet vilket gör det mycket roligare när man är så pratglad som jag är. . Men passet kändes jäkligt bra idag minsann :)

Nu ska jag kränga en fettig kebabpiiizza... ohhyes!







Åhh kolla vad fint det blommar hemma hos oss! Ääälskade maj månad!

Perfect

En riktigt härlig runda vid stranden och skogen :)
Thabo njööööt så mycket av att springa längst havet, kvalitetstid med min fina pappa.

Nu har vi precis ätit en stoooor frukost/lunch haha eller vad man kallar det vid denna tiden.
Drar ner till gymmet om 3 timmar typ :) Idag är det axlar/maaaage!











Havregrynsgröt gör jag på följande:
1 dl havregryn
1 dl mjölk
0.5 dl vatten
& lite kanel
Rör om sen in i mikrovågsugnen i 3 min.
Toppa med valfritt tillbehör.
KLART.
Det bästa med gröt är att man står sig väldigt länge :)

Morgon/förmiddags prommis

Då var det dags för en pw med pappa och thabo (hunden).




S.U.N

En solig dag började somsagt med gymmet, där det var rygg och biceps som skulle köttas! Marklyften kändes riktigt bra idag, börjar även få ordentligt med kontakt i latsen, så det nästan gör ont.. haha. Sen blev det även 3 bicepsövningar var av ett superset.
Tycker det är sååå fint med synliga armmuskler både på killar & på tjejer. Inte för mycket men bara lite sådär synligt!

Sen har hela familjen legat och solat i några timmar på framsidan, skönt! :)



Min fina mamma.


Gårdagen.

Hejhopp.
Igår blev det ett riktigt bra benpass på gymmet under eftermiddagen, 70 kg kändes nästan enkelt. Avslutade 2 set med 70 kg och resterande seten körde jag på 60 kg :)
Blev även 4 magövningar efter alla benövningarna, kan ju säga att jag har träningsvärk i baksida lår idag minsann!

På kvällen stack jag hem till adam där några av hans killkompisar var, så blev grillat med massor av fina tillbehör till middag:)
Sen blev det tippning på fotboll. Det fick avsluta vår valborg. Man behöver inte göra det så invecklat, hade hur trevligt som helst!

Nu ska jag stax ner till gymmet och köra rygg/biceps!
Vi hörs!

Slänger även upp bilder på mitt nya gula träningslinne och en bild på koftan!:)








RSS 2.0