Fredag.

Morgonen bjöd på ett sjuuukt bra benpass med fina Hanna, hon är sååååå grym!!!
Lär väl ha träningsvärk de kommande dagarna!:D

Sen blev det stranden och nu hänger jag bara på balkongen med en påse hemmakvällsgodis!

Ha en fin helg.








Heeeeeeej.

Halloj!
Efter 2 veckor utan bloggen.. så smygstartar jag igen.
Allt bra med er idag? Själv har jag nog varit jäkligt trött i huvudet. . ni vet när man säger fel till alla kunder, man svamlar och får inte fram rätt ord, man glömmer bort allt direkt, när man ska visa leg när man hämtar ut paket så tar jag bankkortet istället. Ja lite så har min dag varit. Men det hindrade inte mig från att sticka och köra en sjuuuukt bra axelpass denna afton. Bra kontakt, bra fokus. Allt rullade på!!

Sen hämtade jag som sagt ut paket, ett från freddystore som innehöll kläder och ett från mmsports som innehöll proteinpulver (det tar ju slut direkt)..

Men till en helt annan sak, jag & sis bestämde oss igår för att börja med matlådor (minideffa) & försöka få fram lite vad som ligger under allt feeeeetttt. Jag hade redan innan vi började räkna ut vilket intag av protein, kolhydrater osv vi behövde. Sen var det fram med matvågen och väga allt. Blev matlådor fram till söndag. Detta är väldigt behagligt att äta pga att man inte behöver planera maten + att det är bra mat dessutom. Till lunch kör vi på kyckling,.potatis och morötter(allt lagat i ugnen) till middag blandfärs och potatis/morötter.
Sen lägger jag även till en avokado tilö varje mål. sen frukosten kör jag på kvarg med hallon eller havregrynsgröt :)
- Detta är spännande och det ska bli kul och se om det händer något. Har tagit foto igår, så får se vad som händer om några månader! Ska hålla er uppdaterade om hur det går. SJÄLVKLART har vi en dag i veckan då vi får fuska och äta vad vi vill... godismonster som vi är;)

Hihi. Kraaaaam!








Hej.

Det har hänt mycket på senaste som har krävt mycket av min energi. & har därför inte alls haft lust att skriva någonting här.. har ingen lust nu heller. Men ville bara kika inom och säga att träningarna går lysande, körde PB förra veckan i marklyft på 90 kg, kändes riktigt bra. Kanske testa 95 kg imorgon om det känns bra i kroppen. Annars då? Midsommar var jättebra och har varit på 3 st studentfirande innan det som också var mycket trevliga.
Veckan bjuder på träning som vanligt, jobbbbb och bara vara. Har insett att man måste leva i nuet, det kan förändras så snabbt ens liv. .

Ha det så bra, så hörs vi snart igen!


Paus.

Vi hörs en annan dag.


Nike.



Som jag har letat efter desda i min storlek.. åhh äntligen hittade jag dem!

Hejhejhejhej.. kul rubrik.

Två jobbpass av tre denna veckan är klart...imorgon är det en lugn dag, 12-17.00 sen tar jag minsann helg. Bra vecka det här!

Blev ett väldigt snabbt bröst pass igår och idag blev det ett riktigt bra ryggpass med Sara :) Avslutade med att träna på chins...måtte jag kunna det snart alltså. .

Menmen.. jag och Thabo var ute redan 7 imorse på en morgonrunda och precis kommit hem från kvällsrundan :)
Nu har jag ätit korv och rotmos och håller bara kväll.. Thabben ligger här och snarkar.. trött hund!

Vila från träning imorgon, studentfirande på kvällen!
KRAM.






What a lovely day.

Gick upp vid halv 9 & gick ut med Thabo en runda :) Sen blev det en stor frulle i solen & nu ligger jag bara här och tar det lugnt! Blir träning, in om jobbet och sen ska jag även handla lite i eftermiddag :) Take care!




Planka DELUX.






Juni.

hejhippppp
Då var det söndagkväll och hela helgen har rusat förbi!
I fredags körde jag ett grymt jävla pass.. blev ben! Ajajaj.. hade fortfarande träningsvärk sen måndagensbenpass. Men det var bara att kriga sig igenom passet! :)
Sen blev det att köra ut med esse och matte och kolla på österportsbal! Fick flashbacks från förra året när vi hade balen!



Sen blev det gotte & film på kvällen här hemma.

Sen blev det att köra till mitt hjärta som fyllde år igår 22 år.. wiiho! Vi tog en biltur till Danmark till ett väldigt mysigt spahotell där vi bara mös.. jag och hans familj (min extra familj)<3 Finaste människorna!
Jättemysig helg, vi bara njöt av spa, god mat och sen slocknade vi alla väldigt tidigt. Idag besökte kronoborgsslottet och sen tog vi bilen hem :)
När jag kom hem så solade jag i en timme sen stack iväg och körde ett sjuuukt axelpass som avslutades med planka på en rullande platta (?!) Haha svårt att förklara vad det är.. men den suuuger ordentligt i magmusklerna. Krampkänsla nu när jag liggger i soffan! Var precis ute med Thabo i 40 min och nu njuter jag av kvällsfika innan sängen.

KRAM, hoppas er helg har varit underbar!



















Hihi blev en liten bildbomb!

RSS 2.0