Snart tillbaka!

Blev ett bra men lugnt pass imorse. 5 km powerwalk följt av lite olika övningar för ben, rumpa och biceps.
Mycket teknikträning på knäböj med bars stången! Snart sitter tekniken till 100 % haha jättesvårt juuuuu..

Ska bara äta lite nu sen ska jag ner till stan och köpa lite saker till imorgon!

kram på er.


Hejhopp

Då var det söndag.. två ynka dagar sen är der 2014! Wiihooo.

Dagen började med 4 km gång bandet imorse, lätta bicepsövningar sen hemåt. Förkylningen har inte riktigt gett med sig, jag som bara vill köra riktiga hårda pass! Fast måste ha tålamod, får inte bli värre!

Jobbade sen till halv sju & nu ligger jag bara i sängen och kollar film. Ledig måndag imorgon :)


Hej på er.

Bloggen har legat efter lite på senaste veckan. Har varit mycket de senaste dagarna, med julfirande m.m. Så har inte riktigt känt för att blogga något :)

Min förkylning börjar väl sakta men säkert att bli bättre(hoppas jag för jag vill kunna träna på ORDENTLIGT igen).
Min jul har annars varit riktigt mysig, fick fina julklappar + en resa till London bokad med världens bästa. Ska bli så himla mysigt att åka iväg 3 dagar.

För min del blir det jobb hela helgen, försöka träna lite på söndag om jag känner mig bättre vilket jag ska göra!
Men ha en bra helg så hörs vi, kram.




Julhälsning

Tänkte bara säga att min julafton var super mysig!! Just nu ligger jag dessvärre med lite feber och en stor förkylning(paaaaalla)...
Hörs mer en annan dag!


23 decemeber

Nyss hemkommen från ett morgonpass! Blev 30 min trampmaskin sen lite olika superset!

Helgen har bestått av fest, julfika hos mormor o morfar. Samt tacomys med världens finaste tjejer!

Denna dagen kommer vara rätt så lång, jobb till halv tio ikväll! Men jag trivs och tycker att det är kul så det gör inte mig något!
Nä nu måste jag in i duschen!

Bjuder på några härliga bilder sen helgen, kraaamis! :)








Grundläggande militärutbildning

Fick besked igår att jag hade blivit antagen till Gmu. Så den 27 januari åker jag till skövde i 3 månader. Ser verkligen fram emot det, är nervöst men spännande!! Detta kommer nog bli en erfarenhet som jag kommer ha med mig hela livet, måste ut och öva i skogen, ut och gå med mycket packning... Haha, det kommer bli tufft men nu jäklar kör vi!!

Crossfit

Kl. 10.00 stack jag och julia till ett nytt ställe i ystad som kör crossfit. Vi båda har velat testa på det länge men det närmast var i malmö & det är lite långt att pendla. Så snacka om lycka när vi fick reda på att det fanns här.

OMG vad jobbigt det var men såååå sjukt kul. Adrenalinet pumpade, positiva tankar, positiva människor runt omkring en. Allt var så himla bra!
Detta ska jag köra fler gånger, LÄTT! Sen älskar jag att träna med Julia, det har jag alltid gjort. För vi tänker likadant inom träning och kämpar väldigt bra tillsammans!

Angående julkänslorna så har jag fortfarande ZERO... Julklapparna är klara, pepparkakor är ätna, julgranen står uppe. Ändå har jag inget "jul" i mig.
Tror att det är för att denns hösten, dessa regniga månaderna har bara flugit förbi. Känns som att jag blinkade i augusti, öppnade ögonen sen var det december! Sjuuuukt...


Ren jävla vilja

Godmorgon på er! Sitter här och sks dra mig till gymmet snart och möta upp Jöns, idag vankas det hård träning!
Jag har märkt att jag har bra själv disciplin, har bara sovit 6 timmar inatt. Hjärnan gick pp helvarv så kunde inte somna, men ändå går jah upp kvart över sju för att träna när jag inte börjar jobba förrän 12!

Nu måste jag dra, kram!

Oseriöst men en liten gnutta allvar.

Som det står i rubriken så var passet idag med Ted. Haha, körde lite rygg(det enda som var riktigt bra var marklyften) Sen körde vi biceps... dock inte fullt ut. Haha, alla pass kan inte vara 100 % perfekt och fokus. Tar det nästa träning istället :D


Finaste vännen i hela universum

Åhhh vad skönt det var att få krama om min finaste vän. Sågs bara en timme, hann med 100000 ord till varandra ändå. Fan vad hon betyder mycket för mig, Julia är så himla värdefull och jag är såååå glad att vår vänskap bara blir starkare och starkare varje dag!! Min fina underbara vän, äntligen kan jag känna mig lugn igen när du är hemma :)

50 min + rörlighetsträning

Istället för pw ställde jag mig på trampmaskinen och köttade i 50 min, ställde telefonen framför mig och kollade på efterlyst på tv3 play, tiden bara rusade iväg och svetten rann extremt efteråt! GUTT. Sen blev det lite tänjning och rörlighetsövningar för bålen.
Sitter just nu och äter två kycklinghamburgare med grönsaker, ska ner om bästis sen och krama om henne. Hon är äntligen hemma från Australien :D


Dags för pw

Ska kila ner till gymmet nu och gå på bandet hade jag tänkt, senare ikväll blir det styrka med Ted. Tycker det är så skönt att börja dagen med lite pw! :) kram på er, hade sovmorgon delux idag!!







Monday!

Hej!
En bra måndag börjar gå mot sitt slut, min måndag bjöd på 11 timmar jobb, även min sista dag på jysk. Sen ett sjuuuukt bra benpass med mig själv. Körde först pyramid i knäböj, ökade vikten per set, slutade på 60 kg :) Sen körde jag ett sjukt superset, som innehåller kettlebellsving + knäböj med kettlebell emellan benen + knäböj med vikt framför kroppen. Högt tempo, 1 min vila mellan varje set sen gånger 4. Efter det hade jag kunnat gå hem, haha svetten rann och jag var riktigt taggad! köttade igenom lite kickback i cablecross sen även rakamarklyft med hantel! Avslutade med djupa knäböj i smithmaskinen och benspark i maskin.... behöver jag säga att mina ben känns som spagetti??? haha. . nu duschen sen maaaaud! Puss.



Sista passet done!

Då var veckans sista träningspass spikat, blev 5 km pw på bandet sen lite mage och biceps! :)
Jobb hela helgen, hoppas ni får en bra helg, vi hörs!





Samsung galaxy s4

Fick hem min nya mobil idag, min iphone 4 har jag haft i 2.5 år, kan ju säga att den var ganska seeeg! Men nu ska jag bara lära mig denna mobilen också!

Kramis!






Det blev brunt, väldigt brunt!




FrEdAg

Stack till gymmet 9 imorse och körde ett kasst pass med Ted. Haha båda ofokuserade, så kan väl säga att vi snackade oss igenom passet. Aja gjorde lite nytta, så bättre än ingenting såklart! :) 
Ska ner där i eftermiddag och svettas lite, ska köra fullt ös på kondition' :)

Nu sitter jag med hårfärgen i håret.
Ska skölja ur det om 15 min, tittade tillbaka på bilder sen studenten. Jävlar vad blont och långt hår jag hade. Men behövde en förändring och det ångrar jag inte :D

Hörs sen.

En glad Fia på studentdagen!

& nu några månader senare. Brunhårig, men gla'

HEEEEJ

Hallåhallå!

Då var det torsdag kväll, vart FÖRSVINNER alla dagarna?? Sjukt....

Snart julafton, har Fia någon julkänsla? ZERO. 
Men lite julklappar skadar ju ingen, hehe. Dagen har bestått av 8.5 timme jobb sen axelpass med min saknade vän Andreas, så kul att träffa honom :-)

Ikväll ska jag chiilla delux, äta pepparkakor och doppa dem i varm choklad... Mmmmmmh. 

Kraaaaaam.



Det känns inte kul... Typ

Framsteg efter framsteg med träningen, har aldrig haft så kul som jag har när jag tränar. Lärt känna några fantastiska människor som ger mig inspiration, hjälper mig och ger tips & idéer. 

Jag jobbar fortfarande upp ett starkare psyke, lära mig stå emot saker och hela tiden ha ett mål i sikte. 
Men vad är det då som inte är kul?
- Jo det känns som jag skriver om samma sak hela tiden och det känns inte som att det är något större intresse. Jag funderar på att kanske lägga bloggen åt sidan, bara fokusera på min träning. Jag har alltid skrivit bloggen för mig själv för jag tycker att det är bra att utvärdera mina träningspass. Men när det känns som att man bara skriver, skriver och skriver. Så känns det inte lönt typ....
Jag vet många som följer min blogg här, superkul! Men det kanske är bättre för mig själv att inte fokusera och känna ett måste att skriva här. Svårt att förklara...

Haha, aja... Får se hur jag gör :)

Matlådor

Då var onsdagens, torsdagens och fredagens matlådor fixade :-) 

Stekte upp kyckling och kryddade, sen kommer jag tillsätta kokta grönsaker och antingen potatis eller ris till :) 
Just för att jag alltid ska få i mig en ordentlig lunch, ska lägga större fokus på kosten hade jag tänkt! :) 

Detta ska jag fixa!



Backattack & biceps

Blev först rygg, haha både jag och ted har en sån enorm träningsvärk sen gårdagens pass. Så det var lite svårt att försöka fokusera när vi körde rygg, blev lite chins, marklyft, rodd och en övning i ryggmaskinen. Sen körde vi lite biceps övningar, rätt slitna men tog oss igenom det! :-) 
Åkte direkt och handlade när vi var klara, ska fixa matlådor av kyckling och kokta grönsaker. Sen har jag även hunnit med att dammsuga på uppe/nere, tömt diskmaskinen, vikt tvätt, städat rummet och nu sitter jag och äter lunch :-) 

Ha en fin tisdag!
Nya blåa träningslinnet på!



Med en celsius i handen

Då gör jag mig klar inför ett träningspass. Idag rygg + biceps, hejahejaheja! 

Ledig idag igen, när jag kommer hem ska jag nog bara slänga mig i soffan!
Kram.




Godnatt finisar

Dags för mig att snart dejta kudden, är rätt trött nu :-) Tar på krafterna att vara ledig.. Heehh..

Aja, har nya krafter inom mig. . Jag ska sluta noja så mycket, sluta tänka negativt, bara ta varje dag som den kommer och inte göra värsta stora grejen av allt. 
Om en - två veckor kommer jag även avslöja en liten sak för er. Några vet vad det handlar om redan men jag själv får veta ja/nej på det snart! :D spännande planer! Hihi. 

Fortsätta kämpa med era mål, ge aldrig upp och om det är något ni undrar över är det bara att skriva en kommentar eller skriva till mig på Facebook :-) 

Kramis /F.



Gokväll.

Halloj!
Då var maten nere i magen efter ett GRYMT pass med Ted. Blev först 4 bröstövningar sen 4 tricepsövningar :)
Ja alltså det var ett av de bästa passen jag har varit med om, bra övningar, bra tempo, kul, skratt, ja bara riktigt bra! :)

Klarade 50 kg i bänkpress förresten, hihi så kul när det går framåt! Bara att fortsätta kämpa! :-)



Heldag.

Sitter just nu i Mimmis lägenhet (själv).. Haha. Hon skulle till hennes pojkvän så jag stannade här tills jag ska ses till träningen. En väldigt mysig liten lya :D 

Stack till stan innan, blev några julklappar och några till mig själv... Heeh, det är jag bra på! 
Sitter och laddar inför gymmet med kvarg och hallon, mums! :)

Kram på er.



Måndag 9/12-13

Jag vet inte ifall jag har roligt hela tiden men tiden springer bara iväg. Var har denna hösten tagit vägen?! Känns som att det var sommar för 2 veckor sen... Jag hänger inte med riktigt, menmen. 

Förkylningen börjar lägga sig nu, ingen feber & är pigg. Var och gick på bandet i morse med Mimmi, blev bara 3.5 km sen var jag tvungen att åka hem. 
Ska dit ikväll och köra lite styrka hade jag tänkt :) 

Ska snart cykla ner till Mimmi, ska strosa runt på stan och kolla efter lite julklappar tillsammans, ledig måndag (ohyes). 

Hoppas ni har haft en bra helg så 




hörs vi snart igen! 
Love.

Baby I got a back

Hej!
Vaknade för lite mer än en timme sen, sov i 12 timmar(milt)... 
Mår fortfarande inte bra, åh... Jag vet att jag ska försöka tänka positivt men det enda jag tänker är att jag inte orkar vara sjuk. 
Det är så mycket kul man missar när man bara kan ligga hemma och vila. . Ska ner och hyra några filmer så jag kan underhålla mig på något vis iallafall. 

Hoppas ni mår bra och får en fantastisk lördag. 




Tjena.

Hejhej. De senaste dagarna har varit riktigt sega, jag har varit off och inte på så speciellt bra humör. 
Idag är jag hemma från jobbet för det är något skit på gång i kroppen, ligger och svettas, mår illa osv. Fan nä jag har ingen lust att må dåligt... :-/ Vila hela helgen från träningen iallafall och hoppas att jag är fit for fight till nästa vecka! 

Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin fredag. Egentligen skulle jag ha träffatHedda & Ebba ikväll (som jag saknar dem) men det blir inte av.. Så blir väl idoltittande och hyrfilm. 

Kram på er. 

Ps. En liten glädjande sak när man är sjuk är att se att jag faktiskt går framåt inom träningen. Yippie.



Vi hörs en annan dag.

Måste ta en - två dagar borta från bloggen. Jag är off i skallen och är inte helt 100%. Alla har vi våra dagar. 

Ta hand om er, hörs snart igen! 

Ikea & 16 köttbullar senare

Åkte till Ikea med Sara och mamma idag. Jag åkte väl mest dit för att äta deras köttbullar, 16 stycken var ju givet, hehe. MÄTT!

Kom nyss hem så sitter bara och kollar på tv, blir gymmet om 2 timmar.

Hörs.





3 timmar.

Haha det slutade med ett pass på tre timmar denna tisdagskväll. 
Betydligt längre än vad vi trott!

Vi körde först bröst, sen triceps & mage. 
Sen blev det 20 min på crosstrainern, 2000 m rodd och sist 10 min tuff spinning. Sen stretching på det! 
Förresten bänkpressen kändes riktigt bra idag, tycker det är allt roligare och roligare att träna bröst :-) 

Nu äter jag middag sen blir det en lugn kväll med me, myself and I. Kramis.



Taggad_tjej.com

Dags för bröst/triceps, WIIIHOOO :-) Kör aldrig detta passet själv för att det är så tråkigt att träna. Men med någon annan blir det alltid mer kul! :)



Tisdag.

Godförmiddag fina ni.

Jag sov enda till 11.00 idag, var rätt trött antar jag. Hade inte ställt klockan så vaknade när jag vakna. Minns inte hur längesedan det var som jag sov till 11, haha. 
Aja, åt frukost med Sara och pappa. Sen nu ligger jag bara och kollar på Ellen's, hon är såååå ball! 

Känner mig hängig och trött men ändå glad! :D 
Vid halv fyra blir det ett pass på gymmet med Jonathan. 

Vi hörs. Take care! 



Right now.




Avslappnad.

Ställde mig på bandet och powerwalkade i högt tempo i 45 min, hamnade på 6 km. Sen blev det lite olika magövningar, lite i trx + 3 st planka. Gott och väl för att jag skulle slappna av. Nu känner jag mig trött, men har ändå en positiv känsla i kroppen :-) 
Här nedan har vi en nyduschad Fia som nu ska äta mammas goda omelett.

Kram på er.




x 2

Inget annat bättre för mig, laddat upp med massa ny energi och vilat musklerna. Drar och kör lite kondition + mage nu :) 

Hajsvaj.



Jag har så svårt att slappna av.

När jag är ledig har jag så himla svårt att slappna av. Jag känner mig stressad över någonting hela tiden, jag kan inte "njuta" av att vara ledig längre. Känner mig bara stressad och vill ha saker planerade.. Som nu ligger jag här i soffan, pulsen är hög, fastän jag ligger ner och försöker slappna av så går det inte.. 
Åh, detta är jobbigt. Det enda stället jag kan slappna av på är på gymmet.. Där känner jag lugn. Det är skillnaden mellan mig och många andra. Folk förstår inte HUR jag kan vilja gå till gymmet 6 dagar i veckan. Folk tror att det är hets, nä det är inget hets. Det är lugn för mig. Det är där jag har chansen att släppa allt runtomkring och bara vara. Vill bara att andra som stör sig på en för att man tränar ska förstå att det är där jag trivs och slappnar av. Nog sagt. 



Ledig måndag

Passet igår gick rätt bra, körde rygg +biceps/mage. 

Precis kommit hem från passet med Ted, blev BEN. Jag gillar benpass, så himla kul! :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra, har inget planerat för dagen. Menmen, skönt att bara ta det lugnt. 

Kramis.

SUNDAY

Då var jobbdagen över, en bra söndag :) Trivs så bra där. 

Nu ska jag stick och träna, hörs!



RSS 2.0