Kanonkul

Vad kul att statistiken av antalet besökare ökar här på bloggen, jag hoppas jag lyckas inspirera någon och även motivera utifrån det jag gör. Jag själv har aldrig någonsin varit såhär motiverad till träning som jag är nu.. Det är bara att kötta på och aldrig någonsin ge upp. Håll viljan uppe och låt ingen förstöra för er. Skit i alla människor som är negativa, jag har lärt mig att se förbi dem som bara ger en negativ energi!

Let's kick some ASS!


Kommentarer
Postat av: matilda

Hur många läsare har du ungefär? :) sen undrar jag också vad du brukar äta till frukost? Och varför kör du så mycket kondition? Oj blev många frågor men hoppas du vill svara på alla! :)

Svar: Har än så länge 60-90 unika besökare :) Min frukost varierar till och från, om jag ska sticka och träna på morgonen så tar jag bara ett glas fil sen äter lunch när jag kommer hem. Men om jag ska äta en normalfrukost så brukar den bestå av två knäckemackor, ett ägg och kanske en smoothie eller yoghurt! Beror sig på vad jag är sugen på just då! :) & anledningen till att jag kör kondition är för att jag gillar att få upp flåset och ta ut denna sista energin jag har kvar! Bara roligt att du frågar!
fiahabbe.blogg.se

2013-08-15 @ 12:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0