Om & om igen

Det handlar om att vilja göra en förändring, vilja få resultat. Men det handlar sååååå mycket om att ha positiva tankar. Utan positiva tankar är det 10000 gånger lättare att man ger upp..
Bara för att man inte ser resultat inom den första veckan så innebär det inte att du gör fel. Utan att din kropp kanske behöver 1 månad innan den börjar förändra sig, forma sig annorlunda osv.
När man ger upp så måste man bara börja om från ruta ett igen och det tar ännu längre tid.

Man måste våga prova sig fram, prova sig fram på olika träningstyper och kostscheman & låta det gå ett tag. För att sen se om kroppen reagerar positivt eller negativt. Reagerar kroppen bra på det, keep going. Reagerar kroppen helt fel, sluta med det och prova något nytt. Man vet inget så länge man inte provar.

Jag vill bara att alla som vill träna och vill ha förändring ska ta sig i kragen, sätta upp mål. Försöka göra sitt absolut bästa för att nå dem, vara motiverad och aldrig någonsin ge upp.
& det viktigaste aldrig någonsin skylla på något eller ha bortförklaring till varför man INTE hann med att träna.
24 timmar på dygnet = sover ca 8 timmar, 16 timmar kvar, går i skolan/jobbar ca 8 timmar. 8 timmar kvar, duschar, äter, klär på sig, går på toa, träffar pojkvän/kompis. Men någonstans där under den perioden HINNER man med 1 timme träning, lätt... Om inte 2 timmars träning.
Inga undanflykter. Bara gör det och var stolt efteråt.

"Keep fight for what you want."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0